Mehmet Bozdağ'dan çarpıcı "Osman Bey" açıklaması! Cüneyt Arkın'dan teşekkür...

Kuruluş Osman dizisinin yapımcısı Mehmet Bozdağ, yeni sezonda tamamen farklı bir Osman Bey olacağının sinyalini verdi.

İkinci sezonu ile seyircinin karşısına çıkmaya hazırlanan Kuruluş Osman dizisinde büyük değişimler var. Dizinin yapımcısı Mehmet Bozdağ, yeni sezonda seyircinin çok şaşıratacağını hatırlattı. Bozdağ yeni sezona dair "Yeni bir konsept kuruldu. Bu konsept doğrultusunda dekorlarda yenilenmeye gidildi. Ciddi oyuncu transferleri yaptık. Her karakterin kendine özel bir hikayesi var. İnşallah bu sezon çok farklı bir Osman geliyor. Her şeyde büyük değişiklikler yaptık. Seyircimiz şaşıracak" şeklinde konuştu. Ayrıca Bozdağ Osman Bey'i oyanayan Burak Özçivit'e de övgü dolu sözlerde bulundu. Bozdağ, Özçivit'in bu sezonda rolünü daha çok benimsediğini ve dengeleri değiştirecek bir Osman Bey oalrak döneceğini vurguladı. 

kuruluş osman 7 ekim yeniden başlıyor

kuruluş osman 7 ekim yeniden başlıyor

ERTUĞRUL BEY YENİDEN DÖNÜYOR!

Ünlü yapımcı Diriliş Ertuğrul'da tanırılan Ertuğrul Bey'in oabaya yeniden döndüğünü sürprizini de verdi. Ertuğrul Bey ile beraber Osmanlı Devleti'nin kurulma hızının artacağını ve Türk Obaları arasındaki dengelerin değişeceğini belirtti. Seyircinin nefesini tutarak izleyeceği birçok savaş sahnesi yer alacak. 

osman bey devlet kurmaya geliyor

osman bey devlet kurmaya geliyor

CÜNEYT ARKIN SETE HEYECAN GETİRDİ!

Bozdağ ayrıca bomba transferleden biri olan Cüneyt Arkın'ın da diziye bambaşka bir hava kattığını söyledi. Arkın'ın sete dönmesi hakkında şunları söyledi: "O hayallerimizin kahramanı. Müthiş bir adam. Onun setlere dönmesi, aramıza katılması hepimizi heyecanlandırdı. Setteki aşkı artırdı. Motivasyon sağladı." 

Serdar Ortaç Twitter'da TT oldu! Yok böyle benzerlik dedirtti...

İLİŞKİLİ HABER

Serdar Ortaç Twitter'da TT oldu! Yok böyle benzerlik dedirtti...
Usta müzisyen Garo Mafyan'dan Ermenistan-Azerbaycan açıklaması

İLİŞKİLİ HABER

Usta müzisyen Garo Mafyan'dan Ermenistan-Azerbaycan açıklaması

BİR YORUM YAPIN 2

Tkyrkyyldz 3 yıl önce

InsAllah Bizde basarili olmanizi gonulden isteriz Cunki ERTUGRUL diziniz in MUSLUMAN ulkelerdeki basarisi nkar edilemez .Milli bir dizidir .Yurt disindaki BU basari tarihi dizilerimizin hedefinfeki gercek hedef olmalidir .Ertugrulun dillere destan musigi Halen Tektir ..

Hasan 3 yıl önce

Umarım Uzun anlamsız konuşmalar;2 kişi ile bir tabura pusu atmalar,Akılda bir çok soru işareti bırakan sahnelerle bu sezonda karşılaşmayız.