Eşinin ölümü ile sarsılan Özgü Namal'a sürpriz teklif! Masumlar Apartmanı...

Özgü Namal'ın iki çocuğunun babası nefes terapisti eşi Serdar Oral İstanbul'daki evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmişti. BMasumlar Apartmanı dizisi için Özgü Namal'a teklif yapıldığı ortaya çıktı.

Geçen sezon Hükümsüz dizisinden son anda ayrılan Namal’ın en büyük isteği çocuklarına daha çok zaman ayırmak için dijital projede oynamak…

Geçen yıl eşi Serdar Oral’ı kaybeden ödüllü oyuncuya son olarak Masumlar Apartmanı’ndan teklif gittiği kulislerde konuşuluyor. Yapımcı Onur Güvenatam’ın Namal’a ciddi bir rakam önerdiği iddia edildi. Ancak ünlü oyuncunun teklife sıcak bakmadığı öğrenildi.

EŞİNİN ÖLÜMÜNÜN ARDINDAN İLK KEZ GÖRÜNTÜLENMİŞTİ!

Geçtiğimiz günlerde acı bir şekilde hayata gözlerini yuman oyuncu Özgü Namal'ın eşi Serdar Oral sevenlerini yasa boğmuştu. 53 yaşındaki Serdar Oral'ın ölümü ile sarsılan eşi Özgü Namal ilk kez görüntülendi. Yanında oğlu Nefes Oral ve kızı Elem Su Oral da bulunan Özgü Namal muhabirlere el işareti yaparak soru sorulmamasını istedi. Daha önce Özgü Namal'ın henüz çok küçük yaşta olan çocuklarına babalarının vefat ettiğini söylemediği yönünde haberler çıkmıştı. İşte eşi Serdar Oral'ın ölümünün ardından ilk kez ortaya çıkan Özgü Namal ve çocukları...

CENAZEYE KATILAMADI!

41 yaşındaki Namal, 5 yaşındaki Nefes ve 3 yaşındaki Elem Su'ya babalarının hayatını kaybettiğini açıklayamadı. Zor günler geçiren oyuncu kendisini eve kapattı. Ünlü oyuncu Özgü Namal'ın eşi Ahmet Serdar Oral'ın ani ölümü, akrabalarını olduğu kadar yaşadığı mahalledeki komşularını da üzmüştü. Muhtar Halil Demir, Oral'ın çok yardımsever olduğunu söyleyerek, "Mahallede birçok insana yardımcı oldu. Zaman zaman bize sorardı yardım edilecek birileri var mı diye" ifadelerini kullanmıştı.

SON YOLCULUĞUNA UĞURLAMAYA GELEMEDİ!

Özgü Namal'ın eşi Serdar Oral kalp krizi geçirdi. Serdar Oral, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Bir süredir Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde yaşamını sürdüren Serdar Oral 53 yaşındaydı.

Kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Serdar Oral’ın cenazesi bugün Kanlıca Mezarlığı’na defnedildi. Pandemi tedbirleri nedeniyle yaklaşık 20 kişinin katıldığı cenazeye Özgü Namal gelemedi. Namal, mezarlığa “Biricik eşim ve babamız” yazılı bir çiçek gönderdi. 

Cenazeye katılanlar arasında yer alan ünlü yapımcı Raci Şaşmaz, bir süre mezarın başında bekledi.

Özgü Namal ve Serdar Oral, Muğla Köyceğiz’de doğayla iç içe bir yaşam kurmuştu. Bu beraberlikten Nefes ve Elem Su adlarında iki de çocuğu olan çift, orman içindeki çiftlik evinde ilk kez görüntülenmişti. 

SERDAR ORAL KİMDİR?

Ahmet Serdar Oral, 53 yaşında olup reklamcılık sektöründe faal olan bir isimdir. Kendisi Ferco Holding ortaklarından birisi olarak tanınmaktadır. Popüler yaşamda az yer aldığından internet ortamında kendisi hakkında detaylı bilgi bulunmamaktadır. 

Formula 1’de İstiklal Marşı'nı okuyan Göksel'den açıklama

İLİŞKİLİ HABER

Formula 1’de İstiklal Marşı'nı okuyan Göksel'den açıklama
Girişimci kadınların el emeği örgü bebekleri çocukların yüzünü güldürüyor

İLİŞKİLİ HABER

Girişimci kadınların el emeği örgü bebekleri çocukların yüzünü güldürüyor
Saliha Erdim zengin eş arayan genç kızlara seslendi

İLİŞKİLİ HABER

Saliha Erdim zengin eş arayan genç kızlara seslendi
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 5

Ayşe 2 yıl önce

Özgücüğüm,güzel kızım,elemin anlamını sende biliyorsun mutlaka,hüzün keder ızdırap acı.Bu çocuğu hayatı boyunca bu isimle mi çağıracaksın.Bu isim sizin ailenize iyi gelmemiş.

Toplam 1 beğeni

Hamdi 3 yıl önce

Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin

uCube 3 yıl önce

İlginç Raci Şaşmaz bile gitmiş ama Özgü Namal eşi olduğu halde sadece çiçek? Neyse bize bir şey demek düşmez, Allah rahmet eylesin, geride kalanlara rabbim sabırlar versin.

Toplam 4 beğeni

Mustafa coban 3 yıl önce

Hamile oldugu icin olabilr mi mesela

Toplam 0 Beğeni

Mert 3 yıl önce

Çocuklar çok küçükmüş, kendisi de genç, çok üzücü, Allah rahmet eylesin, geride kalanlara sabrı cemil niyaz etsin, zor...

Toplam 7 beğeni