Saliha Erdim zengin eş arayan genç kızlara seslendi

Davranış Bilimleri Uzmanı Saliha Erdim, YouTube platformu üzerinden bir canlı yayına katıldı. Programda konuşan Erdim, evlenecek genç kadınlara önemli tavsiyelerde bulundu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Davranış Bilimleri Uzmanı Saliha Erdim, evlilik planı yapan genç kadınlara önemli tavsiyelerde bulundu. Evlenmeyi planlayan ve kendisine danışan genç kızlara önerilerini anlattı.

Evlenmeyi planlayıp, kendisine danışan genç kadınlara, "Nasıl bir adayla evlenmek istersiniz?" diye sorduğunu belirten Erdim, "Dünyanın meziyetini sayıyorlar. 'Öyle bir insan sizi niye seçsin? Siz de ne var?' diyorum. 'Öyle bir erkeğe ne biriktirdiniz? Ne hazırladınız?' Kimsenin ağzını bıçak açmıyor." ifadelerini kullandı.

Saliha Erdim, evlilik planlayan gençlere şöyle seslendi:

"Çok güzel bir söz var. Deniyor ki; 'İyi bir eş aramak önemli ama aranılan bir eş olmak daha önemli'. "

Eşinin ölümü ile sarsılan Özgü Namal'a sürpriz teklif! Masumlar Apartmanı...

İLİŞKİLİ HABER

Eşinin ölümü ile sarsılan Özgü Namal'a sürpriz teklif! Masumlar Apartmanı...
Acun Ilıcalı'nın gençlik hali herkesi şaşırttı!

İLİŞKİLİ HABER

Acun Ilıcalı'nın gençlik hali herkesi şaşırttı!

BİR YORUM YAPIN 10

Adam 2 yıl önce

ne yazık ki ahlak drüstlüğüm para etmedi içki kumarım olmamasına rağmen işçi olduğum için vermediler. kadınların artık düşüncesi altımda arabam olsun kocam ne yaparsa yaptın.

Kul insan 2 yıl önce

Başta kafirlerden münafıklardan Müslümanlara nefsi emmare hastalığı bulaştı. Evlilikler pahalandı halbuki ucuz olmalı ki herkes evlenebilsin. Hayata borç ile başlamasın. Evlilik yaşı 16 yaşına düşmeli. Anne Baba güzel ahlak vermeli ve gençleri korumalı. Birde gençler tacizci kızları oğlanları güzel olduğunu sanıyor. Arlı namuslular etrafına ahlak nur saçar. Nikah ile cinsellik nikahlısına olur. İyice araştırmak lazım kanını sütünü soyunu sopunu Nurunu ahlakını.

Üzeyir Balkanlı 2 yıl önce

Saliha erdem hanım efendiyi gençliğimizin özelikle kızlarımız tanıması lazım .Devletimiz bu birikimi değerlendirmesi lazım

Toplam 2 beğeni

Vatandaş 2 yıl önce

Hayaller Kıvanç gerçekler apaçi. Sonrası mahkeme ve şiddetli huzursuzluk. Dünya dizilerdeki hayat değil. Aklı başında, alnı secdeye değen, Allah korkusu olan biriyle evlenin. Kadın yoklukta, erkek varlıkta belli olur... Allah yoklukta ta yanımızda olan eşler nasip etsin...

türbedar 2 yıl önce

fakir isen Evlenmeye hakkın yok.namaz din iman bunlar ikinci planda.zengin isen 10-0 öndesindir. malesef durum bu.(hakiki iman sahibi istisnalar hariç )

Yorumların Tümünü Okuyun