Ebru Yaşar Gülseven Ortaokulu ders hayatına başladı! 407 öğrenci eğitim hayatına devam ediyor

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde okula gitmek için saatlerce yol yürümek zorunda kalan öğrencilerin yardımına Ebru Yaşar koşmuştu. Ünlü şarkıcı, adını taşıyan 12 derslikli bir okul yaptırmış ve geçtiğimiz yıl ilk mezunlarını veren okulda şimdilerde 407 öğrenci eğitim hayatına devam ediyor.

Ebru Yaşar ve eşi Necat Gülseven’den eğitime destek. Çift, Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde evlerinden uzaktaki okula gitmek için saatlerce yürüyen öğrencilerin yardımına koştu, nüfusun en kalabalık olduğu Sanayi Mahallesi’ne okul yaptırdı. 2 yıl önce eğitim öğretim hayatına başlayan ve geçtiğimiz yıl ilk mezunlarını veren Ebru Yaşar Gülseven Ortaokulu'nda 2022-2023 eğitim ve öğretim yılı başladı.

Ebru Yaşar Gülseven Ortaokulu

Ebru Yaşar Gülseven Ortaokulu

ARTIK KİLOMETRELERCE YÜRÜMEYECEKLER

Ebru Yaşar İlköğretim ve Ortaokulu’nda 12 dersliğin yanı sıra teknoloji sınıfları, laboratuvar ve kütüphane var. Bismilli çocuklar, hem modern bir binada teknolojinin olanaklarından yararlanarak eğitim görecek hem de okula ulaşmak için artık kilometrelerce yol yürümek zorunda değiller.

ebru yaşar gülseven ortaokulu

ebru yaşar gülseven ortaokulu

ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Okula başlayan öğrenciler, sabah saatlerinden itibaren okulun yolunu tuttu. Kentte okulların açılmasıyla Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü geniş çerçeveli görev yaparken okullarda da öğrencilerin iyi ve güvenli eğitim alması için tüm kurumlar ile birlikte çalışma yapıldı.

MasterChef Murat'ın yeni işi şoke etti! Acun Ilıcalı'yı tehdit etmişti

İLİŞKİLİ HABER

MasterChef Murat'ın yeni işi şoke etti! Acun Ilıcalı'yı tehdit etmişti
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 4

Halit Öztürk 3 yıl önce

Bu örnek davranışı için sn.Ebru Yaşar ve eşi Necat Gülseven beye milletim adına teşekkür ederim.Iyi ki varsınız ve iyi insanlardansınız.

Toplam 2 beğeni

Adnan 3 yıl önce

Sanatçıların adını sevgili edindiğinde yada ayrıldığında değil böyle güzel haberlerde duymak istiyoruz. Aferin Ebru Yaşar..

Toplam 2 beğeni

Cancağızım 3 yıl önce

Aferin kız hayırlı olsun.

Yağız gökay 3 yıl önce

ödeyeceğiniz vergiden düşmeden yapın bu yardımlarıda görelim sizi...