Ünlü popçu Edis 800 bin TL'ye ajan oldu!

Alya dizisinde bir ajanı canlandırmaya hazırlanan popçu Edis, bölüm başına 100 bin TL alacak. Şarkıcı 8 bölümlük mini bir dizi için dövüş dersleri alıyor.

Son yıllarda büyük bir çıkış yakalayan ünlü popçu Edis, 8 bölümlük “Alya” dizisi için sete girdi. Yönetmenliğini Can Evrenol’un yaptığı Amerikan-Türk ortak yapımı bilim kurgu dizisinde bir ajanı canlandıracak olan genç şarkıcının bölüm başına 100 bin TL alacağını belirtiliyor.

Başrolünü Jandae Perçem ile paylaşan Edis’e, Hande Ataizi, Gonca Vuslateri ve Alper Atak da eşlik ediyor. Geçen hafta başlayan çekimler, yaklaşık 6 hafta sürecek.

Sonrasında Edis, müzik stüdyosuna geri dönecek ve kasımda çıkacak olan single’ını bitirecek. Eş zamanlı olarak yeni albümü için de çalışan başarılı müzisyen, yeni şarkılarını 2021’de hayranlarıyla buluşturacak.

Müzikal kariyerine önem veren ve çalışmalarını aksatmayan Edis, niş bir proje olduğu için “Alya”da oynamayı kabul etmişti.

Kuruluş Osman'ın Abdurrahman Gazi'si Celal Al Nebioğlu'nun dedesi vefat etti!

İLİŞKİLİ HABER

Kuruluş Osman'ın Abdurrahman Gazi'si Celal Al Nebioğlu'nun dedesi vefat etti!
Yeşilçam'ın usta oyuncusu Fatma Girik, son halini paylaştı

İLİŞKİLİ HABER

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Fatma Girik, son halini paylaştı

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0