Yeşilçam'ın usta oyuncusu Fatma Girik, son halini paylaştı

77 yaşındaki Fatma Girik, beyin ameliyatının ardından Bodrum'daki evinde istirahate çekildi.

Geçtiğimiz aylarda sosyal medyada yayılan "Öldü" iddialarına yönelik açıklama yapan ve bu haberlerin kendisini üzdüğünü dile getiren Fatma Girik, bu kez geçirdiği beyin ameliyatının ardından Bodrum'daki evinden fotoğraf paylaştı. Fatma Girik ameliyat sonrası istirahate çekildiği evinden bir fotoğraf paylaştı. 77 yaşındaki Yeşilçam'ın efsane oyuncularından Fatma Girik, geçirdiği beyin ameliyatının ardından Bodrum'daki evinde istirahate çekildi.

GİRİK, OLDUKÇA KEYİFLİ GÖRÜNÜYOR

Girik, sosyal medyada Bodrum'daki evinden son halini bir fotoğraf ile paylaştı. Uzun süredir Bodrum'daki evinde istirahatte olan Girik'in paylaşılan fotoğrafında oldukça keyifli olduğu görüldü.

Ünlü popçu Edis 800 bin TL'ye ajan oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü popçu Edis 800 bin TL'ye ajan oldu!
Sen Çal Kapımı dizisinin Eda'sı Hande Erçel IMBd yıldızı oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Sen Çal Kapımı dizisinin Eda'sı Hande Erçel IMBd yıldızı oldu!
Rihanna Müslümanlardan özür diledi!

İLİŞKİLİ HABER

Rihanna Müslümanlardan özür diledi!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0