Yeşilçam'ın usta ismi Coşkun Göğen gözyaşlarına boğuldu!

75 yaşında Antalyada ikamet eden usta oyuncu Coşkun Göğen yeniden kamera karşısına çıkıyor. 3 film projesinde yer alan Göğen, hayatına dair gerçekleri itiraf ederken gözyaşlarına boğuldu. Yıllar önce kızını kaybeden usta isim bu acının tarifinin olmadığını belirtti.

2 yıl önce kızı Dünya Göğen'i kanserden dolayı kaybeden Coşkun Göğen yaşadığı acıyı ilk kez anlattı. Sesi titreyen usta oyuncu yaşanan kadın cinayetleri olaylarının sorulması üzerine işte bu sözleri sarf etti:

"Lanet olsun diyorum başka ne diyeyim. Benim 3 tane kızım var. Uzay, Dünya, Güneş. Bütün evlatlar bizim evladımız. Bende bir babayım. Izdırabını ben de bilirim. Duygulandırdınız beni. 2 sene 2 ay önce 39 yaşında kızımı kaybettim. Dünya’m gitti. Evlat acısı Allah kimseye vermesin. Maalesef ben her zaman derim ki dünya delikanlı olsaydı yuvarlak olmazdı. Kaygan bir zeminde yaşıyoruz onun için her türlü bela her an başımıza gelebilir. Allah insanları beladan korusun. Bu hastalık değil ki doktor gelsin ilacını versin. Bu sapıklar maalesef dışarıda yaşıyor. O sapıklardan birini de ben canlandırıyorum. Ama ben çok mütevaziyim. Ben işimi yapıyorum. Yörelere göre değişiyor ama hepsinin altında yatan boşluk kültür. Lanetliyorum. En büyük zenginlik sevgi saygı. En büyük zenginlik paylaşmasını bilmek konuşabilmek. Konuşamayandan kork kostümüne kravatına bakma, papyonuna hiç bakma. Konuşamayandan kork."

coşkun göğen kaybettiği kızını unutamadı

coşkun göğen kaybettiği kızını unutamadı

Aydemir Akbaş ile kamera karşısına geçecek olan Coşkun Göğen, yeniden ekranlara döneceği için heyecanlı olduğunu belirtti. İkamet ettiği Antalya'da bir eğlence plajında müdürlükyapan Göğen bakan komedi ile karşımıza çıkacak.

coşkun göğen yeniden ekranlarda

coşkun göğen yeniden ekranlarda

Filmler Antalya ve Alanya'da çekilecek. Koronavirüs nedeniyle çekimlerin uzadığını söyleyen Göğe "Çalışmayı çok seviyorum. Sinema benim ruhumu yenileyen bir sektör. Ardı ardına gelen projeleri değerlendirmemek olmazdı. Şimdi alt oyuncu kadrolarının toparlanmasını bekliyoruz. Ardından setler kurulacak ve çekimler başlayacak" şeklinde konuştu. 

coşkun göğen tıraş olurken

coşkun göğen tıraş olurken

Genç oyuncu Alp Navruz'a teklif yağdı!

İLİŞKİLİ HABER

Genç oyuncu Alp Navruz'a teklif yağdı!
Koronaya yakalanan İkbal Gürpınar'dan iyi haber! 4 Kasım 2020 magazin gündemi

İLİŞKİLİ HABER

Koronaya yakalanan İkbal Gürpınar'dan iyi haber! 4 Kasım 2020 magazin gündemi

BİR YORUM YAPIN 1

MRT 3 yıl önce

artık set met seni kurtarmaz. iman et müslüman ol bakarsın ölüm ansızın seni buluvermiş!!!

Toplam 2 beğeni