Dilay Kemer memleketi Antalya'da gözyaşlarıyla toprağa verildi!

2018 yılında kanser olduğunu söyleyen FB TV sunucusu Dilay Kemer, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Kemer, memleketi Antalya'da toprağa verildi.

Genç spiker Dilay Kemer 32 yaşında kansere karşı verdiği mücadeleyi kaybetti. Memleketi Antalya'da toprağa verilen Kemer'in cenazesinde gözyaşları sel oldu. Aile üyeleri zar zor ayakta durdu.

dilay kemerin babası

dilay kemerin babası

Babası Hasan Kemer, "Kızım yakınlarına sarılıp burada yaşamayı planlıyordu. En son telefon konuşmamızda balık yediğini ve tarhana çorbası istediğini söylemişti. Ona çorba götürdüm ama nasip olmadı" kızıyla olan son konuşmasının bu olduğunu söyledi.

dilay kemerin annesi

dilay kemerin annesi

Uzun süre tabuta sarılan anne Serap Sevin ikna edildikten sonra Uncalı Mezarlığı'na defnedildi.

dilay kemerin cenazesinden

dilay kemerin cenazesinden

Geçtiğimiz ayda tedavisine yeniden başlanılan Dilay Kemer, tüm müdahalelere rağmen vefat etti. Bu üzücü haberi ailesi Instagram hesabından duyurdu. Paylaşımlarına "Biricik Kızımızı canımızı Dilayımızı kaybettik" notunu yazdı. 

KANSERİ NÜKSETTİ!

Dilay Kemer, kanser ile mücadele etmeye devam ediyor. Kemer, bugün itibariyle yoğun bakıma kaldırıldı. Burada uyutulan güzel sunucunun sağlık durumunun detaylarının henüz aktarılmadığı öğrenildi.

dilay kemer yoğun bakımına kaldırıldı

dilay kemer yoğun bakımına kaldırıldı

Bu iddialar sonrasında Fenerbahçe Spor Kulübü'nden açıklama geldi. Sosyal medya hesaplarında "Kanalımızın sevilen yüzü Dilay Kemer’e acil şifalar diliyoruz. Dualarımız ve kalbimiz seninle!" paylaşımında bulunarak Kemer'in yoğun bakımı haberlerini doğruladı. 

mayıs ayında paylaştığı fotoğraf

mayıs ayında paylaştığı fotoğraf

Güzen sunucu Mayıs ayında tedavi gördüğü sürede bir fotoğrafını paylaşarak hayranlarına şu notu yazmıştı: 

"Merhaba... Uzun zaman oldu paylaşım yapmayalı. Açıkçası 'Nasılsın?' sorusuna verecek net bir cevabım olana kadar sessiz kalmaya devam edecektim. Çünkü 'İyiyim' desem iyi değilim, 'Kötüyüm' desem kötü de değilim ama iyileşemedim arkadaşlar. Hala hastane-ev arası mücadele dolu bir hayat yaşıyorum. Tahmin edersiniz ki bu durumdayken en duymak ve cevaplamak istemediğim soru nasıl olduğum. Her dakika bunu konuşmak, herkese tek tek anlatmak moralimi bozuyor. Zaten doktorum da hastalık konuşmayı yasakladı ama bütün o güzel mesajlar için, endişeleriniz için teşekkür ederim ve böyle hayırlı bir gecede yine dualarınızda olmak isterim."

DİLAY KEMER KİMDİR?

Antalya'da 1988 yılında dünyaya gelen Dilay Kemer, üniversiteyi İstanbul'da kazandıktan sonra buraya yerleşti. Yeditepe Üniversitesi Fransızca Siyaset  Bilimi ve Uluslararası ilişkiler bölümünü okuyan Kemer, bu süreçte de spikerlik ve sunuculuk eğitimi aldı. 2 sene hazırlanan Kemer, FB tv girdi. 

Pınar Altuğ takipçilerine sitem etti: Mutluluğunuz size kalsın

İLİŞKİLİ HABER

Pınar Altuğ takipçilerine sitem etti: Mutluluğunuz size kalsın

BİR YORUM YAPIN 8

mehmet 3 yıl önce

Ben kolon kanseri atlattim ama kemoterapi aldim ayak parmaklarim uyuuk kanser icin verilen kemoterapinin hic faydasini gormedim neymis kemoterapi alirken nar yeme cay icme kahve icme gibi yasaklar getirdi ben zerdecal sarimsak ovan tarcin yapiskan andiz otu ni kanser otu kulandim kanseri yenen zerdecal kimyon sarimsak tarcin kekik yapiskan andiz otu gerisi hikaye allah sifasini verdin

Hasan Yücel 3 yıl önce

Ailemden üç yakınımı, babam, ablam kardeşimi kanserden kaybettim. Ablam göğüs kanserinden vefat etti. Dilay Kardeşimi Allah sevdiklerine bağışlasın inşaAllah. Dilay kanser senden büyük değil kız. Hadi canım benim.

Toplam 1 beğeni

Y. EMİR 3 yıl önce

Allahım sen büyüksün, inşallah bu güzel kızımısın Sağlıklı ve güzel günlere tekrardan dönmesine vesile oluşacak kapıyı açarsın. İnşallah tez zamanda sağlığına döner.

Serdar 3 yıl önce

Allah Sifalar versin kardesim . in sha ALlah tez zamanda sagligina kavusup sevdiklerinle beraber uzun ve mutlu bir yasam sürersin :(

çiçek 3 yıl önce

çiçeklerde solarlar o kadar güzelsin ki solmayasın dıye sana dua edecegim sana şifa çiçege su olur umarım..

Toplam 1 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun