Oyuncu Neslihan Atagül ismin üzerinden algı oluşturuldu!

Ünlü çift Kadir Doğulu ile Neslihan Atagül, Karaköy'de bir mekan çıkışında görüntülendi. Neslihan Atagül, eşine yöneltilen Burak Özçivit sorusu üzerine adeta çileden çıktı. Güzel oyuncu Neslihan Tay'ın hayatını anlatacak filmde rol almayacağını açıkladı.

Geçtiğimiz temmuz ayında Kadir Doğulu’nun Burak Özçivit’e dair “Mert bir adam, şahane vasıfları var. Ama meşreplerimiz birbirimize uygun değil. Biz dost, arkadaş olamayız” sözleri çok konuşuldu. Ünlü oyuncu Kadir Doğulu önceki akşam yüzü olduğu erkek giyim markası Hatemoğlu’nun tanıtım davetindeydi. Oyuncu eşi Neslihan Atagül de dizi çekimleri için bulunduğu Bodrum’dan gelip eşine sürpriz yaptı.

Neslihan Atagül

Neslihan Atagül

Çok neşeli olan çiftin keyfi, “Kadir Bey yeni sinema filmi için teklif gelse Burak Özçivit ile oynar mısınız?” sorusuyla kaçtı. Daha Kadir Doğulu ağzını açmadan, Neslihan Atagül devreye girip “Ne alakası var? Bu soru, insanı çileden çıkarır. Zaten şurada birlikte olmak için kısacık vaktimiz var” diye bağırdı.

Neslihan Atagül’ün, 2019’da kanser nedeniyle genç yaşta ölen Neslican Tay’ın hayatını oynayacağı söylenmişti. Neslihan, “Teklif geldi. Ama içime sinmeyen bir şeyler vardı. Verimli olamayacağımı düşünüp kabul etmedim” dedi.

Yeni yılda bir projeye başlayacağını söyleyen Doğulu, "Bir yapım şirketiyle el sıkıştık. Ekiple tanıştım ve muhteşem bir proje ortaya çıkardılar. İsmini söylememek için kendimi zor tutuyorum" dedi.

"İÇİME SİNMEYEN BİR ŞEYLER VARDI"

Neslihan Atagül’e kendisine gelen demir kadın lakaplı Neslican Tay’ın hayatının anlatılacağı sinema filmi teklifi soruldu. “İçime sinmeyen bir şeyler vardı” diyen Atagül, “Profesyonel bir şekilde bu işte kendimi iyi hissetmeyeceğimi onlara söylemiştim ama buna rağmen algı yaratılmaya çalışıldı” dedi.

Tuba Ünsal'ın ekonomik alışverişi! Çocuklarına 10 TL'den tişört...

İLİŞKİLİ HABER

Tuba Ünsal'ın ekonomik alışverişi! Çocuklarına 10 TL'den tişört...
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0