Tuba Ünsal'ın ekonomik alışverişi! Çocuklarına 10 TL'den tişört...

Başarılı oyuncu Tuba Ünsal, "Çocukların yediği helal, giydiği haram" diyerek iki çocuğuna tanesi 9,50 TL'den tişört, 79,90 TL'den de ayakkabı aldı.

Geçtiğimiz gün çocukları Sare ve Civan Mert'le alışveriş merkezine giden Tuba Ünsal, alışveriş yaptı. Ünsal, birçok ünlünün aksine çocuklarına uygun fiyatlı markaların ürünlerini satın aldı.

10 TL'YE TİŞÖRT, 80 TL'YE AYAKKABI

Ünsal, "Onlar için 'yediği helal, giydiği haram' derler ya, buna özellikle dikkat ediyorum. Markalarda ise doğaya saygılı olsun, çocuk işçi çalıştırmasın gibi kriterlerim var. Onun dışında takıntılarım yok" şeklinde konuştu. Oyuncu, girdiği mağazadan çocuklarına 9,50 TL'den tişörtler ve 79,90 TL'den ayakkabılar tercih etti.

"YEDİĞİMİZ EKMEĞİN KIRINTISINI SAYMAMIZ GEREK"

Çocuklarına pahalı kıyafetler alan ünlü isimleri eleştirmediğini söyleyen oyuncu, sözlerine şöyle devam etti: "İnsanların çocuklarıyla ilişkisi kimseye düşmez. O yüzden bu benim tercihim. Dünya bambaşka bir yere gidiyor. Artık yediğimiz ekmeğin kırıntısını saymamız gereken bir dönemdeyiz. Her şey tepetaklak oldu. Ama temennim, herkesin bunların çok daha bilincinde olarak hareket etmesi ki özellikle çocukların hayatında."

Oyuncu Neslihan Atagül ismin üzerinden algı oluşturuldu!

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Neslihan Atagül ismin üzerinden algı oluşturuldu!
Ahmet Kural yeni imajını paylaştı! Görenler şaşırdı...

İLİŞKİLİ HABER

Ahmet Kural yeni imajını paylaştı! Görenler şaşırdı...
Doğuş konuştu: Umarım Karabağ hepimizin olacak

İLİŞKİLİ HABER

Doğuş konuştu: Umarım Karabağ hepimizin olacak
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 17

ömer arslan 3 yıl önce

ömer arslan cocugum olmadıgı icin 4 yaş cocuk nasıl alabilirim

Nemati 3 yıl önce

10 TL lik tshirt. Tabi üreten herkes hakkını almıştır ne kadar saçma. Cin malıdır.

Faruk 3 yıl önce

cok güzel düsünce ve uygulama...ama...bu aldiklarin uzak dogudan ithal edilip bu kadari ucuza satiliyorsa onda cocuk iscisi eli vardir...yada günlük 5 liraya calisan garibanin emegi...biraz daha arastirmak gerekir..

Devriye 3 yıl önce

Helal olsun geçenlarde bir sanatçı cocuğunu 4 milyon liraya mont almış onu söylüyordu . Tuba hanımı tebrik ederiz.

Toplam 2 beğeni

hüseyin dayi 3 yıl önce

Aferin tugba kizim herkes senin gibi duyarli olsa,örnek bir davranis,

Toplam 1 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun