Ahmet Hakan'dan Athena Gökhan'a tokat gibi cevap!

Gazeteci Ahmet Hakan, bugünkü köşe yazısında “atlı faytonların adaların simgesi olduğu”nu savunan müzisyen Gökhan Özoğuz’a “Çok üzülüyorsan kendini koş faytonlara” diyerek tepki gösterdi.

Ahmet Hakan, bugünkü yazısında İstanbul Adalar’da kaldırılan faytonların bölgenin bir simgesi olduğu iddia eden Athena Grubu’nun solisti Gökhan Özoğuz’a tepki gösterdi. HakanAthena Gökhan’a ‘Çok üzülüyorsan kendini koş faytonlara’ dememek için kendimi zor tutuyorum” yorumunda bulundu. Hakan, kaleme aldığı yazısında “atlı faytonların adaların simgesi olduğu”nu savunan Gökhan Özoğuz’u şu ifadelerle eleştirdi:

Ada yokuşlarında can veren atları gördükçe fenalık geliyordu hepimize... Toplumun tüm kesimleri “Bitsin artık bu zulüm” diye haykırıyordu.

"KESTİRİP AĞLADI, ÇOK GÜZEL OLDU"

“Gelişmiş memleketlerde de var faytonlar” diyenler olmuştu. Ama Adalar’daki faytonculuk sistemi, öyle berbat bir şekilde kurulmuş ve öyle berbat bir şekilde yürütülüyordu ki düzelme ihtimali sıfırdı. Radikal bir önlem alınması gerekiyordu. Kestirip atmaktan başka çare yoktu. Öyle de yapıldı. Kestirip atıldı. Çok da güzel oldu.

“ÜZÜLÜYORSAN KENDİNİ KOŞ FAYTONLARA"

Dün sosyal medya hesabından “Faytonlar, Adalar kültürünün çok önemli parçasıydı, kaldırıldığı için çok üzgünüm” diye ağlaşan Athena Gökhan’a, “Çok üzülüyorsan kendini koş faytonlara” dememek için kendimi zor tutuyorum.

Adalar’da yıllardır kötü muamele ile gündeme gelen atlı faytonlar, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) yönetiminin değişmesinin ardından kaldırılmıştı. Karar birçok kesim tarafından olumlu karşılanırken bazı adalılar tepki göstermişti.

Kırmızı Oda'nın Piraye'si Tülin Özen: Gagarin'e hastayım! Tülin Özen kimdir, nereli

İLİŞKİLİ HABER

Kırmızı Oda'nın Piraye'si Tülin Özen: Gagarin'e hastayım! Tülin Özen kimdir, nereli
Ahmet Kural yeni imajını paylaştı! Görenler şaşırdı...

İLİŞKİLİ HABER

Ahmet Kural yeni imajını paylaştı! Görenler şaşırdı...
Nüfus Müdürlüğü'nden 'Masumlar Apartmanı' paylaşımı!

İLİŞKİLİ HABER

Nüfus Müdürlüğü'nden 'Masumlar Apartmanı' paylaşımı!
Birleşmiş Milletler raporuna göre Dünya üzerinde CEO kadın oranı sadece % 28

İLİŞKİLİ HABER

Birleşmiş Milletler raporuna göre Dünya üzerinde CEO kadın oranı sadece % 28
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 16

Doğan 3 yıl önce

Bazıları sapla samanı karıştırıyor. At bir binek hayvanı, fayton da adanın simgesi olabilir. Lakin hiçbir hayvana eziyet de hakkımız yok. Ada fayton kullanımına uygun değil zaten.

ulucak 3 yıl önce

gökhan a bir çok konuda katılmasam da gerçekten o faytonlar adalar denilince ilk akla gelenlerdi kısa bir yolculuğa bile 20-30 lira verseniz de çocuklar için bir hatıra olarak kalıyordu. bakımsız ölüme terk edilen atlar da malesef olayın bir diğer yönü.

vatandaş 3 yıl önce

Gündemden düştü herhalde olay çıkar olur olmaz laf et gündemde kal fiyata katkısı olur reklamın kötüsü olmaz DİMİ

Toplam 1 beğeni

Şenol 3 yıl önce

Ne alaka dünya atın üstünde, milletin ayarı bozulmuş iyice, neyin ne için yaratıldığını unutmuş yazık

Toplam 1 beğeni

İSKENDERUN LU 3 yıl önce

ahmet hakan haklı... bende ek olarak yazık olur o faytonlara binenlere kendini koşarsa diyorum.atların bir asaleti vardır....!

Toplam 5 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun