Defne Samyeli ve ev sahibi Yusuf Araz arasındaki kavga büyüyor!

Eski haber spikerlerinden Defne Samyeli, ev sahibi Yusuf Araz ile kira konusunda mahkemelik olmuştu. Defne Samyeli'nin ev sahibine açtığı davada, kardeşi Sühan Samyeli tanık olarak dinlenmişti. İki isim arasındaki büyük kavga, büyüyerek devam ediyor.

Defne Samyeli ile ev sahibi Yusuf Araz arasındaki kriz büyüyor. Araz, mağdur edildiğini söyleyerek, kendisini tehdit eden bir şantajcı olarak gösterdiğini öne sürdüğü Samyeli için 20 bin liralık tazminat davası açtı. Verilen dilekçede şu iddialara yer verildi:

'Kira ödemeyen Defne Samyeli hakkında icra takibi başlattık. Samyeli, itiraz ederek icra takibini durdurunca İcra Hukuk Mahkemesi’ne itirazın iptali istemiyle dava açtık. Samyeli bunun üzerine Araz hakkında ‘kişilerin huzur ve sükûnunu bozma, hakaret ve tehdit suçlarından savcılığa şikayetçi olmuştur. Yusuf Araz hakkında takipsizlik kararı verilmiştir. Samyeli, kararı hiçe sayarak Yusuf Araz’ın tehdit, hakaret ve şantaj suçlarını işlediğini kamuoyuna servis etmiş, kişilik haklarını ihlal etmiştir. 20 bin liralık manevi tazminat talep ediyoruz.'

KARDEŞ SÜHAN SAMYELİ TANIK OLARAK DİNLENDİ

İş insanı Yusuf Araz, Kemerburgaz’da bulunan Pasifik Villaları’nda kendisine ait olan evini 8 yıl önce, haber spikeri Defne Samyeli'ye kiralamıştı. Ancak Samyeli'nin son 1 yıldır kirasını ödemediği iddia edilmişti. Samyeli, 3 ay önce İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’ne başvurarak ev sahibi Araz hakkında 50 bin liralık manevi tazminat davası açmıştı.

Ev sahibi olan Yusuf Araz’ın basında yer alan açıklamanın doğru olmadığını söyleyen Samyeli'nin açtığı davanın, İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’nde duruşması görüldü. Duruşmada, kardeş Sühan Samyeli tanık olarak dinlenmişti.

Ablası ve ev sahibi Yusuf Araz arasında evle alakalı teknik konularda anlaşmazlıklar olduğunu beyan eden Araz, 'Evin alt katındaki nem yüzünden ablam bizim yanımızda ev sahibini aradı. Yusuf Araz yüksek ses tonuyla, ‘Beğenmiyorsanız çekip gidin. Siz ne aşağılık insanlarsınız. Sizi basına mı vereyim, sizi rezil mi edeyim’ dedi. Ablam ‘Siz beni tehdit mi ediyorsunuz?’ deyince, Yusuf Bey ‘Ediyorsam ediyorumdur’ diye konuştu. Ablamla ev sahibi arasında kira bedeliyle ilgili de birtakım anlaşmazlıklar vardı. Kira dolardı, sonra Türk lirasına döndü.' demişti.

Mahkeme, Samyeli'nin bir diğer tanığının dinlenmesi için duruşmayı erteledi.

BİR YORUM YAPIN 0