Koronavirüs'ü yenen Irmak Ünal: Akciğerim eski haline dönmedi

Tiyatro sanatçısı Cihan Ünal'ın kızı oyuncu Irmak Ünal, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından koronavirüse yakalandığını açıkladı. Koronavirüs tedavisi gördüğü hastaneden taburcu olan Irmak Ünal, akciğerinin eski haline dönmediğini söyledi.

Koronavirüsü yenen oyuncu Irmak Ünal, yaşadıklarını anlattı. Hastalık sürecinde iğne yapmayı öğrendiğini söyleyen Ünal, "Kan sulandırıcı bu sürecin olmazsa olmazı. Her gün sabah ve akşam, karnımdan iğne yaptım" ifadelerini kullandı. Ünal ayrıca, akciğerinin eski haline dönmediğini söyledi. 43 yaşındaki Ünal, ateşinin düşmediği zamanlarda ise ağladığını ifade etti.

Oyuncu, "Virüsü tam olarak atlattım. Şu anda bulaştırıcı özelliği kalmadı. Testim pozitiften negatife döndü. Ama o geçirdiğim 20 günlük sürecin ve vücudumun atlattığı virüsün bende bıraktığı etkiler var. Akciğerim eski haline dönmedi. Bir süreç bu beklemem gerekiyormuş, enerjim yüksek ama gücüm eski halimde değil. Spor yaptığım zamanlar bunu hissediyorum." dedi.

Irmak ünal: akciğerim eski haline dönmedi

Irmak ünal: akciğerim eski haline dönmedi

Yurt dışından gelen arkadaşından kendisine virüsün bulaştığını söyleyen Ünal, yaşadığı anları ve bulaşma sürecini de anlatmıştı. Koronavirüs testinin pozitif çıkmasından sonra bir süre hastanede tedavisi yapılan ve o süreci zor atlattığını söyleyen Irmak Ünal, takipçilerine uyarılarda bulundu. Yurtdışından gelen arkadaşından kendisine virüsün bulaştığını söyleyen Ünal, yaşadığı anları ve bulaşma sürecini sosyal medyadan anlattı. Hastaneden taburcu olan oyuncu, "Virüsün bulaştığı ortam bir arkadaşımın evinde kahve sohbetidir. Ancak şu detay fark yarattı, telefonumu eline aldı ve uzun süre onda kaldı. Sonrasından da ben telefonda görüşme yaptım. Bunun virüsün bulaşmasında çok büyük etken olduğunu düşünüyorum. O gün 2 arkadaşıma daha bulaştı ama ben ağır geçirdim” dedi. Hastalığa karşı herkesi dikkatli olmaya çağıran Ünal, “Etrafta ‘Bir şey yok. Oldum bitti’ diyenleri dinlemeyin” dedi. 

NE OLMUŞTU?

Cihan Ünal'ın oyuncu kızı Irmak Ünal, geçen günlerde koronavirüse yakalandığını duyurmuştu. Ünal sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla durumunun iyiye gittiğini duyurdu. "İyileşme sürecim devam ediyor. Ateşim düştü... Doktorlarım, hemşirelerim ve tüm sağlık çalışanlarını Allah başımızdan eksik etmesin."

Yeni bir paylaşımda bulunan Ünal, hastaneye yatırıldığını açıkladı. "Maalesef okulların açılmasıyla İstanbul'a gelme kararı aldım ve aynı hafta bir arkadaşımdan bu hastalığı yakaladım. Uluslararası uçuş yapan insanların 14 gün karantinada bulunması gerekiyor" diyerek yaşadığı zor günleri takipçileriyle sosyal medya hesabı üzerinden paylaşmıştı.

"GÜNLERDİR ATEŞİMİ DÜŞÜREMEDİM"

Oyuncu Irmak Ünal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Merak eden, arayan soran, yazan herkese binlerce teşekkürler. Günlerdir ateşimi düşüremedim. Bugün tomografim ve tekrarlanan kan testim ışığında hastaneye yatmam uygun görüldü. Umarım en yakın zamanda atlatacağım. Güzel mesajlarınızı okuyorum. Ve işin üstesinden gelir gelmez sizlere anlatacağım tecrübemi. Şimdi biraz dinlemem lazım" notunu paylaştı.

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle birçok kişinin yakalandığı virüs tüm hızıyla etkilemeye devam ediyor. Sanat dünyasından da duymaya başladığımız korona vakalarına bir yenisi daha eklendi. Tüm dünyaya kabus gördüren koronavirüs son olarak tiyatro oyuncusu Cihan Ünal'ın oyuncu kızı, Instagram hesabından virüse yakalandığını duyurdu. Irmak Ünal'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

"Son dört gündür koronavirüsü ile boğuşuyorum. 'Boğuşuyorum' diyorum çünkü gerçek bir boğuşma geçirdim. Çok şükür bugün kendimi iyi hissediyorum."

"Bütün yazı çok dikkatli geçirdim, Bodrum'da tam bir izolasyon temposunda yaşadım."

"Doğru beslenme ile bağışıklık sistemimi güçlü tutmaya çalıştım. Sosyalleştiğim zamanlarda çok dikkatliydim."

"Maalesef okulların açılmasıyla İstanbul'a gelme kararı aldım ve aynı hafta bir arkadaşımdan bu hastalığı yakaladım. Uluslararası uçuş yapan insanların 14 gün karantinada bulunması gerekiyor."

"Ben bu tarz bir hataya kurban gittim. Bunu bilseydim o kişiyle vakit geçirmezdim."

Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın Gökçe'si Nilsu Berfin Aktaş koronayı atlattı! Sete döndü...

İLİŞKİLİ HABER

Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın Gökçe'si Nilsu Berfin Aktaş koronayı atlattı! Sete döndü...
Kim Milyoner Olmak İster'in eski sunucusu Kenan Işık kimdir?

İLİŞKİLİ HABER

Kim Milyoner Olmak İster'in eski sunucusu Kenan Işık kimdir?
Ünlü oyuncu Muhittin Korkmaz hayatını kaybetti! Muhittin Korkmaz kimdir, neden öldü?

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü oyuncu Muhittin Korkmaz hayatını kaybetti! Muhittin Korkmaz kimdir, neden öldü?
Emre Karayel: Haftaya evli ve mutlu başladık

İLİŞKİLİ HABER

Emre Karayel: Haftaya evli ve mutlu başladık
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 3

müslüm 3 yıl önce

bu da bir çeşit reklam iyi gelir sana yeni bir buluş

Dede 3 yıl önce

Senin anlattığın olayı, sanki ilk defa duyacakmışız gibi ya da sen herkesten daha özel mişsin gibi anlatıyorsun. Oysa sende herkes gibisin bacı .

Toplam 4 beğeni

Remzi Aslan 3 yıl önce

Reklama ihtiyacı yok aslında.

Toplam 3 beğeni