Ünlü oyuncu Muhittin Korkmaz hayatını kaybetti! Muhittin Korkmaz kimdir, neden öldü?

G.O.R.A.'da sık sık "Komutan Logar, bir cisim yaklaşıyor efendim!" repliğiyla hafızalara kazınan oyuncu Muhittin Korkmaz hayatını kaybetti.

G.O.R.A., A.R.O.G, Yahşi Batı, Pek Yakında, Arif ve 216 gibi filmlerde rol alan sinema ve tiyatro oyuncusu Muhittin Korkmaz, yakalandığı koronavirüs hastalığı sebebiyle hayatını kaybetti.

"KAPTAN LOGAR BİR CİSİM YAKLAŞIYOR EFENDİM"

Cem Yılmaz'ın G.O.R.A. filminde ""Komutan Logar, bir cisim yaklaşıyor efendim!" repliğiyle seyircinin hafızasına kazınan Muhittin Korkmaz birçok tiyatro oyunu ve sinema filminde rol almıştı.

Can Yılmaz, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"G.O.R.A, A.R.O.G, Yahşi Batı, Pek Yakında, Arif ve 216 filmlerinde beraber çalışma şansı bulduğumuz, kıymetli abimiz Muhittin Korkmaz maalesef vefat etti. Ailesine, tiyatro camiasına ve sevenlerine sabır diliyorum. Çok güzel adamdı, Allah rahmet eylesin, mekanı Cennet olsun."

Koronavirüs'ü yenen Irmak Ünal: Akciğerim eski haline dönmedi

İLİŞKİLİ HABER

Koronavirüs'ü yenen Irmak Ünal: Akciğerim eski haline dönmedi
CNN Türk muhabiri Fulya Öztürk, koronavirüse yakalandı!

İLİŞKİLİ HABER

CNN Türk muhabiri Fulya Öztürk, koronavirüse yakalandı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0