İzmir'e taşınan İzzet Yıldızhan'ın depremde yan binası yıkıldı!

Türkücü İzzet Yıldızhan, 2 hafta önce meydana gelen İzmir depreminde çok büyük bir korku yaşadığını ve yan binasının yıkıldığını söylemişti. Yıkılan binanın yanındaki hasar alan ofisinin yıkım kararı çıktığını söyledi.

Yaklaşık 2 hafta önce olan İzmir depreminde felaketi an ve an yaşayan türkücü İzzet Yıldızhan, depremle ilgili şu açıklamada bulundu: ”Yaşadığımı kabusu ifade edemem. Çocuklarda çok büyük koru yaşadılar. O sırada sadece çocuklarımı düşündüm. Ölenlere Allah'tan rahmet diliyorum ve yaralılara büyük geçmiş olsun. İzmir ve Türkiye'mize de büyük geçmiş olsun “

BİNASI YIKILMIŞTI... ''10 ARABAM ENKAZDA OLSA NE OLUR?''

Bayraklı’da yıkılan binanın yanındaki ofisinin yıkım kararının çıktığını belirten Yıldızhan, “Ofisimizin bulunduğu binada büyük hasar aldı, alacaklarımızı ofisten aldık, sonrasında orası da yıkılacak” derken yıkılan binanın enkazında arabasının kaldığı yönündeki soruya da “Böyle şeyleri önemsemem, can önemli, 10 tane arabam enkazın altında kalsa ne olacak” diye cevap verdi.

ÜNLÜ TÜRKÜCÜNÜN DEPREM KORKUSU...

Depreme İzmir'de yakalanan türkücü İzzet Yıldızhan, Bayraklı’daki ofisinin yanındaki binanın yıkılmasıyla büyük bir paniğe kapılmıştı. Yıldızhan, “Ben işlerimden dolayı otelimdeydim. Deprem sırasında insanın aklına tek gelen şey evlatları oluyor. O panik ve korkuyla çıkıp çocuklarımın yanına nasıl gittiğimi bir Allah bilir’’ demişti.

 

Ünlü oyuncu Nur Fettahoğlu’na hapis şoku!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü oyuncu Nur Fettahoğlu’na hapis şoku!
Filistin asıllı Gigi Hadid'ten sarma ve içli köfte paylaşımı!

İLİŞKİLİ HABER

Filistin asıllı Gigi Hadid'ten sarma ve içli köfte paylaşımı!
Göksel'den İzmir’e destek konseri

İLİŞKİLİ HABER

Göksel'den İzmir’e destek konseri

BİR YORUM YAPIN 1

Zeki Ertuğrul 3 yıl önce

Çok çok geçmiş olsun. Cenabı Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın inşaallah.

Toplam 1 beğeni