Ne virüs dinliyorlar ne deprem... Cadılar Bayramınız batsın

Kilyos ve Bebek'te Cadılar Bayramı için özel partiler düzenlendi. Ne İzmir'de vefat eden vatandaşlarımızın acısına saygı duyan ne de virüsü önemseyenler büyük tepki çekti.

7 yıldır boşanma davaları devam eden Feryal Gülman ile Kemal Gülman çiftinin oğlu Aslan Gülman, Hallowen partisi verdi. Bebek’teki 245 milyon liraya satışa çıkan yalıda gerçekleşen partide yine sosyal mesafe ve maske kuralı unutuldu.

930 LİRA PARA CEZASI

Gecenin ilerleyen saatlerinde partiyi polis ekipleri bastı. İçeriden yaklaşık 270 kişi olduğu bilgisi ulaşıldı. Polisin gelmesiyle yalıyı terk edenler, çıkışta yüzlerini gizledi. Partiden çıkanlara filyasyon ekibi kapıda 930 lira para cezası kesti. 

- Kemal Gülman ile Feryal Gülman’ın oğlu Aslan Gülman, yalılarında parti verdi. 

- Bebek’teki partiye katılanlar sıra dışı kostüm ve makyajlarıyla dikkat çekerken maske takmadıkları gözlendi. 

Arslan Gülman’ın yalısındaki partiye katılanlara polisler, çıkışta 930 TL para cezası kesti. 

200 KİŞİLİK PARTİYE BASKIN 

Aynı saatlerde bir başka Halloween partisi ise Kilyos’ta tertiplendi. Orman içerisinde bulunan Kilyos Garden Fiesta isimli mekânda düzenlenen partiye yaklaşık 200 kişi katıldı. Partiyi gece yarısı 04:00’de polis ekiplerinin basması sonucu müzik kapatıldı. Mekânı ön kapıdan terk edenler de oldu, arka kapıdan kaçanlar da. Madde kullanımı için de ambulansta denetim yapıldı.

Kilyos’taki partiye polis ekiplerinin gelmesiyle birlikte müziğin sesi kapatıldı. 

Mehmet Aslantuğ'dan eşi Arzum Onan'a romantik doğum günü paylaşımı!

İLİŞKİLİ HABER

Mehmet Aslantuğ'dan eşi Arzum Onan'a romantik doğum günü paylaşımı!
Türk televizyon tarihinin unutulmaz ikilileri

İLİŞKİLİ HABER

Türk televizyon tarihinin unutulmaz ikilileri
Bengü yaşadığı acıyı anlattı: Elimiz kolumuz bağlı...

İLİŞKİLİ HABER

Bengü yaşadığı acıyı anlattı: Elimiz kolumuz bağlı...
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 23

levrok 3 yıl önce

Rahip, Hac ? Almanyada bir Türk böyle giyinecek, agzinda dis birakmayiz.

Toplam 2 beğeni

44Malatya 3 yıl önce

Ülkemize yaygınlaştırılmaya çalışılan bir batı kültürü daha ''CADILAR BAYRAMI''

Toplam 2 beğeni

sel yaz 3 yıl önce

ülkenin kaymagını yıyen, hayatlarının buyuk bolumunu yurtdısında geçiren ahlak etik ınsanlıktan uzak yaşam süren , kaymagını yedikleri ulkemiz sosyal stratejik ekonomık acıdan sıkıntıya kaldıgında ellerindeki ıkıncı pasaportlarını kullanarak hayatlarına keyif içinde yurtdısında devam eden ülke düzeldiğinde tekrar gelip somurenlerin kendileri ve çocukları , siz ler in cadılar bayramını kutlamanızdan daha doğal ne olabilirki , kendi bayramınızı kutluyorsunuz da bizler ısrarla buna tepki veriyoruz. siz busunuz .

Toplam 11 beğeni

uri 3 yıl önce

bu insan kılıklı yaratıklar hangi ülkede yaşıyor!!

Toplam 4 beğeni

Serhan 3 yıl önce

Ceza uygulanırken kişilerin gelirlerine göre kesilmeli. Asgari ücretle çalışan için 930 lira iyi bir ceza ancak milyonlarca dolar fiyat biçilen yalının sahipleri ve arkadaşlarına 930 lira garsona verilen bahşiş gibidir. Caydırıcılığı olmaz. Bunlara 10 bin dolar adam başı ceza iyi olurdu.

Toplam 12 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun