Hande Erçel ve Kerem Bürsin'den 'parti' tepkisi

Yapım şirketinden çıkarken görüntülenen Kerem Bürsin ile Hande Erçel, İzmir depremi sonrası parti yapanlara tepki verdi.

Geçtiğimiz günlerde İzmir'de meydana gelen 6,6 şiddetindeki deprem, ülkecek derin üzüntüye sokarken bazı kimselerin bu acıya duyarsız kalması sosyal medya hesabında büyük tepkiye neden oldu. İzmir'deki deprem felaketine rağmen hala hiçbir şey olmamış gibi Cadılar Bayramı partisine katılan Şeyma Subaşı, virüs ve deprem duyarsızlığı ile eleştirildi.

şeyma subaşı

şeyma subaşı

Subaşı daha öncesinde yaptığı partilerde kendisine yönelik eleştirilere 'Kimseyi tehlikeye atmıyoruz' diyerek isyan etmişti. 

HANDE ERÇEL VE KEREM BÜRSİN'DEN VİRÜS VE DEPREM AÇIKLAMASI

Sen Çal Kapımı sizinin başrol oyuncuları olan Hande Erçel ile Kerem Bürsin yapım şirketinden çıkarken beraber görüntülendi. İzmir felaketinin acısı kalplerimizde yer alırken eğlencenin yersiz olduğunu ve pandemi sebebinden dolayı partilerin bitmesi gerektiğini söyleyen ikilide Bürsin, şu açıklamada bulundu:

"Üzücü bu görüntüler, insanların daha fazla duyarlı olması ve aynı zamanda bu pandemi döneminde partilerin kesilmesi lazım, insanların maskelerini takması lazım. Bizim bu işi hep birlikte kontrol altına almamız lazım" diye konuştu.

SEVİM EMRE ÇILDIRDI: SİZ İNSAN MISINIZ?

Usta sanatçı Orhan Gencebay'ın eşi Sevim Emre, İzmir depremi olmasına rağmen partilerde eğlenenlere şöyle seslendi:

'Günlerdir gözyaşlarımızla ekrana kilitlenen gözlerimizle, dilimizden dökülen dualarımızla, yıkılan evlerin beton yığınlarının altından gelecek bir nefes, bir ses, bir umut beklerken, yaşanan acıları, canlarını kaybeden insanların çaresizce çırpınışlarını görmeyen, partilere katılan vurdum duymaz insancıklara sadece bir soru sormak istiyorum: Siz insan mısınız?'

TOLGA KAREL: ÜLKE ÜLKE OLALI BÖYLE KAYPAKLIK GÖRMEDİ!

Cadılar Bayramını kutlayanlara sert tepki gösteren Tolga Kareli sosyal medyasında şu açıklamada bulundu: "Bir ülke düşünün depremde enkaz altında çekilen acılar, insan çığlıkları... Diğer tarafta yapılan Cadılar günü partilerinde atılan coşku çığlıkları. Üstelik bu bayram senin ülkenin bayramı bile değil. Ülke ülke olalı daha önce böyle bir kaypaklık ahlaksızlık görmedi! Sözün bittiği yerdesin Türkiye. Depremde ailesini ve yakınlarını kaybeden tüm acılı insanlarıma burada Amerika'dan başsağlığı diliyorum. Acınızı hissediyorum."

PINAR ALTUĞ'DAN TAKİPÇİSİNE SERT YANIT: EDEP YAHU!

Subaşı’nın Cadılar bayramı kutlamaları için“Ne abarttınız hayat devam ediyor” yorumuyla savunan takipçisine Altuğ “Hayat devam mı ediyor ? yeme içme demedik ama azıcık EDEP yahu” yazarak tepki gösterdi.

BESTEMSU ÖZDEMİR: O ENKAZIN ALTINDA SİZDE OLABİLİRDİNİZ

Oyuncu Bestemsu Özdemir, İzmir depreminde hayatını kaybeden vatandaşları hiçe sayarak eğlencesine ve mutluluklarını paylaşmaya devam eden takipçilerine sitem etti. Özdemir, ‘’İzmir’de deprem yaşandı. Enkaz altındaki insanları izliyoruz. Bu sizi hiç mi etkilemiyor, hiç mi üzmüyor gördüğünüz şeyler. Sizin insanlığınıza ne oldu, ne ara bu hale geldiniz? Sizin o enkazın altında olmayacağınızın bir garantisi yok’’ yazdı.

DOĞA RUTKAY: ŞEN ŞAKRAK GÖRÜNTÜLERİNİZİ UNUTMAYIZ!

Güldür Güldür Show programında yer alan oyuncu Doğa Rutkay sosyal medyasında, “Yasla, kederle geçen saatlerde çılgınca kutladığınız cadı bayramınız için paylaştığınız şen şakrak görüntülerinizi de unutmayız sanırım! Not düşülsün vicdanlara...” diyerek sitemini ele getirdi.

Hamdi Alkan'ın eşi Selen Görgüzel koronaya yakalandı!

İLİŞKİLİ HABER

Hamdi Alkan'ın eşi Selen Görgüzel koronaya yakalandı!
Koronaya yakalanan İkbal Gürpınar'dan iyi haber! 4 Kasım 2020 magazin gündemi

İLİŞKİLİ HABER

Koronaya yakalanan İkbal Gürpınar'dan iyi haber! 4 Kasım 2020 magazin gündemi

BİR YORUM YAPIN 0