Gülenay Kalkan Yasak Elma dizisinin kadrosunda!

Ünlü tiyatro sanatçısı Gülenay Kalkan, oyuncu kadrosunda büyük bir değişime giden Yasak Elma dizisinin kadrosuna dahil oldu.

Bugünün Saraylısı, Annem gibi ekranın en çok izlenen dizilerinde de rol alan tiyatro sanatçısı Gülenay Kalkan Ünlüoğlu, Yasak Elma dizisnin kadrosuna dahil oldu. Diziye daha önce ünlü sanatçı Erdal Özyağcılar ile oyuncu Berk Oktay da dahil olmuştu. Kalkan'ın dizide hangi rolü oynayacağı henüz açıklanmazken, Kocan Kadar Konuş film serilerinde anne-kızı oynadığı Eda Ece ile yeniden bir araya gelmiş olacak.

GÜLENAY KALKAN KİMDİR?

Ankara'da dünyaya gelen ve 1970 yılında Ankara Devlet Konservatuvarı'nı kazanan Kalkan, eşi Tarık Ünlüoğlu ile de okul döneminde tanıştı. Bölümünden yüksek seviyede mezun olan Kalkan, 1974 yılından 2002 yılına kadar Ankara Devlet Tiyatrosu'nda çalıştı. 2002 yılında İstanbul Devlet Tiyatrosu'na tayin oldu. Ankara Sanat Tiyatrosu'ndan En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'ne sahip olan sanatçı kamera karşısına ilk kez, 1991 yapımı Suyun Öte Yanı adlı filmle çıktı. İlk televizyon projesi de 2002 yapımı Her Şey Aşk İçin adlı dizidir.

Melek Baykal, Mehmet Ali Erbil, Haluk Bilginer, Ege Aydan, Selçuk Yöntem, Serap Sağlar, Derya Baykal ve eşi Tarık Ünlüoğlu ile beraber okuyan Kalkan, Devlet Tiyatroları'nda klasikleşmiş birçok eserde rol almıştır.

Yeni doğum yapan Ebru Şancı'dan kötü haber!

İLİŞKİLİ HABER

Yeni doğum yapan Ebru Şancı'dan kötü haber!

BİR YORUM YAPIN 0