Ünlü oyuncu Ali Atay ekranlara geri dönüyor!

Oyuncu, müzisyen ve yönetmen Ali Atay, senaryosunu Deniz Dargı, Cem Görgeç ve Cenk Boğatur'ın kaleme aldığı "Son Yaz" dizisi ile seyircilerin karşısına çıkıyor.

Oyuncu Ali Atay, "Son Yaz" dizisiyle bir süredir uzak kaldığı ekranlara geri dönüyor. Öte yandan dizi, FOX TV ekranlarında yayınlanacak.

Dizinin başrollerini Alperen Duymaz, Ali Atay, Funda Eryiğit ve Hafsanur Sancaktutan'ın paylaştığı dizide, Emre Karayel, Sinan Tuzcu, Şebnem Dönmez, Arif Pişkin, Sezer Avcı, Halil Babür, Yasemin Yazıcı, Erdem Şanlı, Yunus Narin, Ata Nedim Arman, Sarp İkiler ve Cengiz Okuyucu gibi isimler de yer alıyor.

 

Engin Günaydın'ın yeni projesi belli oldu! '10 Bin Adım' ile dönüyor!

İLİŞKİLİ HABER

Engin Günaydın'ın yeni projesi belli oldu! '10 Bin Adım' ile dönüyor!
Kadir Doğulu: Olmak istediğim yerdeyim

İLİŞKİLİ HABER

Kadir Doğulu: Olmak istediğim yerdeyim
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0