Kadir Doğulu: Olmak istediğim yerdeyim

Kadir Doğulu, kendisi gibi oyuncu olan eşi Neslihan Atagül ile birlikte çekilen romantik pozunu sosyal medya hesabından yayınladı. Doğulu'nun "Olmak istediğim yerdeyim" notuyla yaptığı paylaşıma beğeni yağdı.

Kendisi gibi oyuncu olan Neslihan Atagül ile 2016 yılında evlenen oyuncu Kadir Doğulu, paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Doğulu, eşi ile birlikte çekilen siyah-beyaz bir karelerini sosyal medya hesabından yayınladı. 38 yaşındaki oyuncunun "Olmak istediğim yerdeyim" notuyla yaptığı paylaşıma takipçilerinden beğeni ve yorum yağdı.

Neslihan Atagül de aynı anlarda çekilen iki fotoğrafı, "Hero K (Kahraman K) notuyla takipçilerinin beğenisine sundu.

Ünlü oyuncu Ali Atay ekranlara geri dönüyor!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü oyuncu Ali Atay ekranlara geri dönüyor!
Genç mankenden ünlü modacıya rekor dava!

İLİŞKİLİ HABER

Genç mankenden ünlü modacıya rekor dava!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0