Ünlü oyuncu Başak Sayan'ın alışveriş merkezindeki yemek isyanı!

Oyuncu ve yazar Başak Sayan, Zorlu Alışveriş Merkezi'nin yemek katındaki yoğunluğu görünce tepki gösterdi. Sadece paket servis ve gel al uygulamasına izin verilen restoranların, Zorlu Alışveriş Merkezi'nde bu yasağa uymamasına isyan eden Sayan, "Ya yasaklar burada geçmiyor ya da Covid-19 burada bulaşmıyor" sözleriyle tepkisini dile getirdi.

Ünlü oyuncu ve yazar Başak Sayan, İstanbul Beşiktaş'ta bulunan Zorlu Alışveriş Merkezi'nin yemek katına ait görüntüleri Instagram hesabından paylaştı. Yoğunluğun gözlendiği yemek katında, insanların gel-al şeklinde yemeklerini alması yerine masalarda oturarak yemek yemesine tepki gösteren Sayan, "Her dönem parayı veren işini görürdü ama böylesi ne görüldü, ne duyuldu!" dedi. Sayan, sosyal medya hesabından hikaye olarak paylaştığı görüntülerin üstüne şu notu düştü: "Zorlu'ya geldik alacaklarımız için; acıkınca bir şeyler alıp eve geçeriz dedik, paket servis ya artık. Yemek katında bu durumu görünce şok olduk. Bildiğin herkes yemek yiyor burada! Ya yasaklar burada geçmiyor ya da Covid-19 burada bulaşmıyor."  

İşte o görüntüler:

Başak saylan

Başak saylan

Koronavirüse yakalanan İrem Derici isyan etti!

İLİŞKİLİ HABER

Koronavirüse yakalanan İrem Derici isyan etti!
Öykü Karayel'in ikizi Ezgi Karayel karışıklıktan sinirlendi!

İLİŞKİLİ HABER

Öykü Karayel'in ikizi Ezgi Karayel karışıklıktan sinirlendi!
Kim Milyoner Olmak İster'de Kenan İmirzalıoğlu'nu ağlatan yarışmacı!

İLİŞKİLİ HABER

Kim Milyoner Olmak İster'de Kenan İmirzalıoğlu'nu ağlatan yarışmacı!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

reis 3 yıl önce

kardesim gitme sende