Aslışah Alkoçlar isteme töreninden fotoğrafları paylaştı!

Alkoçlar Otelleri'nin sahibi iş insanı Ender Alkoçlar'ın küçük kızı Aslışah Alkoçlar ile HD Group'un sahibi Hakan Demirağ'ın oğlu Kaan Demirağ evleniyor. Geçtiğimiz günlerde ilk adımı atan çiftten Alkoçlar, isteme anına ait fotoğraflarını sosyal medyadan paylaştı.

Aslışah Alkoçlar ile HD İskender, HD Döner, Pidem, Burger House ve Tadım Pizza gibi markaları bünyesinde bulunduran HD Group'un sahibi Hakan Demirağ'ın oğlu Kaan Demirağ, geçtiğimiz günlerde nişanlanmışlardı. Genç gelin adayı, isteme töreninden fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaştı. 

EV HAYALİ GERÇEK OLUYOR

Alkoçlar'ın en büyük hayali gerçek oluyor. Evlendikten sonra oturacağı ev için alışverişe başlayan Alkoçlar, Bursalı bir mimarlık şirketiyle anlaştı. Genç isim, hayalindeki evi tasaralatmaya başladı.

Temmuz ayında aileleriyle tanışan genç çift, düğün tarihlerini de belirlemişlerdi. Çift, 4 Mart 2021 tarihinde Four Seasons'ta evlenmeyi planlıyorlardı. Demirağ'ın ailesi Ankara'da yaşıyor. Genç iş insanı Demirağ, geçtiğimiz günlerde Alkoçlar'a evlilik teklifinde de bulundu. Alkoçlar bu anı, o gününün tarihinin yazılı olduğu bir yazıyla paylaştı.

Ancak tarihte değişikliğe gidildi. Çift, pandemi süreci sebebiyle sadece 30 kişinin katılacağı düğünlerini, 5 Şubat'ta yapmaya karar verdiler. Genç gelinin, Koronavirüs kontrol altına alındığı dönemde ayrıca, babasının Uludağ'da sahip olduğu otelde de bir düğün yapmak isteği bulunuyor.

MİLYONLUK TEKTAŞINI SAKLADI

Alkoçlar önceki gün İstinye Park'ta görüntülendi. Evi için alışveriş yapan Alkoçlar soruları yanıtsız bırakırken, milyonluk değerdeki yüzüğünü de saklamayı tercih etti.

Hülya Koçyiğit'in torunu Aslışah Alkoçlar nişan kıyafeti ile Karlar Kraliçesi Elsa oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Hülya Koçyiğit'in torunu Aslışah Alkoçlar nişan kıyafeti ile Karlar Kraliçesi Elsa oldu!
Mazhar Alanson ilk kez İbo Show'da açıkladı: "Dede oldum"

İLİŞKİLİ HABER

Mazhar Alanson ilk kez İbo Show'da açıkladı: "Dede oldum"

BİR YORUM YAPIN 0