Mazhar Alanson ilk kez İbo Show'da açıkladı: "Dede oldum"

Cumartesi akşamı İbo Show'a konuk olan Mazhar Alanson dede olduğunu ilk kez açıkladı.

Ünlü şarkıcı Mazhar Alanson İbrahim Tatlıses'in sunuculuğunu yaptığı İbo Show programına konuk oldu. Cem Yılmaz, Zafer Algöz, Fuat Özkan ve Fuat Güner'in konuk olduğu programda Mazhar Alanson ilk kez dede olduğunu açıkladı. Ünlü şarkıcının oğlu Hilmi Alanson 2019 yılında Kübra Çiçek'le nikah masasına oturmuştu.  

“İLK KEZ BURADA AÇIKLIYORUM”

Oğlu Hilmi Alanson’u geçtiğimiz yılın ağustos ayında evlendiren Mazhar Alanson, torun sevinci yaşıyor. Konuk olduğu İbo Show’da dede olduğunu ilk kez açıklayan Alanson, sevincini tüm dostlarıyla paylaştı. Hilmi Alanson’la Kübra Çiçek’in düğünü, Mazhar Alanson ile 2002’de boşandığı Hale Alanson’u bir araya getirmişti.

Aslışah Alkoçlar isteme töreninden fotoğrafları paylaştı!

İLİŞKİLİ HABER

Aslışah Alkoçlar isteme töreninden fotoğrafları paylaştı!
Prens Harry ve Meghan Markle'dan flaş sosyal medya kararı!

İLİŞKİLİ HABER

Prens Harry ve Meghan Markle'dan flaş sosyal medya kararı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0