David Beckham Ailesi evlerine ada yaptırıyor!

6 milyon sterlin değerindeki kır evlerine yapay göl inşaa ettirmek için komşuları ile uzun süren mücadeleyi kazanan David Beckham ve Victoria Beckham çifti, şimdi de mülklerine ada yaptırmaya karar verdi.

Dünyanın en zengin ünlüleri arasında yer alan David ve Victoria Beckham çifti hem konforları hem de isteklerini gerçekleştirmek için ellerinden geleni yapıyor. Öyle ki Beckham çifti doğanın onlara vermediklerine de avuç dolusu para harcayarak sahip olmaya çalışıyor. Bunun son örneklerinden birini de şu sıralarda sergiliyor ünlü çift. David ve Victoria Beckham, Cotswolds'ta bulunan 6 milyon sterlin değerindeki kır evlerinin bahçesine bir göl yaptırıyor.

Beckham çifti, kent dışındaki Cotswolds'da bulunan kır evlerinin çevresi için yoğun bir faaliyete kalkıştı. Çift, eski bir ahır olan ve renove edilerek lüks bir eve dönüştürülen mülkün geniş bahçesine bir gölet yaptırma kararı aldı. Ancak komşularının karşı çıkması üzerine mahkemelik olan çift davayı kazandı. Ünlü çift şimdi böbrek şeklinde yapılacak olan bu gölete başka planlar eklendi.

Beckham çiftinin kır evlerinen bahçesine yapılacak göletin 102 metre genişliğinde ve 55.5 metre boyunda olması planlanıyor. Bunun üzerinde de 17'ye 8 metre boyutunda bir yapay ada da inşa edilecek.

Üstelik de geçen ay başlayan bu çalışmanın 2021 Şubat ayına kadar bitmesi gerekiyor. Bu bölgedeki kuşların yuvalanmaları açısından önemli. Eğer çalışmalar önümüzdeki yılın ikini ayına kadar bitirilemezse yeniden başlamak için altı ay beklemek zorunda kalınacak.

'Hadi Yine İyisin' şarkısıyla ünlenen Tayfun Duygulu evlendi!

İLİŞKİLİ HABER

'Hadi Yine İyisin' şarkısıyla ünlenen Tayfun Duygulu evlendi!
İkisi de aynı anda görülebilir! İşte koronavirüsü gripten ayıran en önemli özellik

İLİŞKİLİ HABER

İkisi de aynı anda görülebilir! İşte koronavirüsü gripten ayıran en önemli özellik
Blake Lively ve Ryan Reynolds'tan evsizler için 500 bin dolar bağış

İLİŞKİLİ HABER

Blake Lively ve Ryan Reynolds'tan evsizler için 500 bin dolar bağış
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0