İbrahim Büyükak'la bir araya gelen Oğulcan Engin koronavirüse yakalandı

Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin'in hafta sonu bir araya geldiği İbrahim Büyükak koronavirüse yakalanmıştı. Bu üzücü haberden sonra Oğulcan Engin'in de Covid-19 testi pozitif çıktı.

Seda Sayan ve eski futbolcu Sinan Engin'in oğlu Oğulcan Engin de koronavirüse yakalanan ünlü isimlerden oldu. Oyuncu Ezgi Eyüboğlu ile aşk yaşayan Oğulcan Engin, hafta sonu İbrahim-Nurdan Büyükak çiftiyle buluşmuştu. Oğulcan Engin testinin pozitif çıkmasının ardından bir açıklama yapmazken sevgilisi Ezgi Eyüboğlu'nun ikinci kez yaptırdığı test sonucu da merak edilmeye başlandı.

İBRAHİM'İN TEDAVİSİ EVDE YAPILIYOR

Koronavirüs testinin pozitif çıkması nedeniyle dört gündür izole olan Büyükak'ın tedavisi evinde sürüyor. Çıkan haberlerin ardından Instagram hesabından açıklama yapan İbrahim Büyükak ise "Arkadaşlar haberler maalesef doğru. Covid-19 testim pozitif çıktı. Çok şükür durumum iyi. Merak eden, soran herkese çok teşekkür ederim. Siz de kendinize iyi bakın. Bütün hastalarımıza acil şifalar diliyorum" dedi.

Alin'in isteksiz piyano performansı!

İLİŞKİLİ HABER

Alin'in isteksiz piyano performansı!
Nergis Kumbasar'dan eski eşi Mehmet Ali Erbil'in hastalığı hakkında flaş açıklama

İLİŞKİLİ HABER

Nergis Kumbasar'dan eski eşi Mehmet Ali Erbil'in hastalığı hakkında flaş açıklama
Özlem Özcan düğününden 4 gün sonra koronavirüsten öldü!

İLİŞKİLİ HABER

Özlem Özcan düğününden 4 gün sonra koronavirüsten öldü!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0