Rüya çift George Clooney ile Clooney Alamuddin boşanıyor!

Ünlü aktör George Clooney ile avukat Amal Clooney Alamuddin'in altı yıllık evliliklerini sonlandırma kararı aldığı iddia edildi.

Amerikalı yönetmen ve oyuncu George Clooney, 2014 yılında evlendiği avukat eşi Amal Clooney ile evlilikleri çalkantıda olduğu iddia edildi. Life&Style dergisinin kapağına taşıdığı iddiaya göre; 2014’ten beri evli olan ve ikiz çocukları bulunan çiftin ayrılık nedeni ise çocuklarının eğitimlerinin hangi ülkede olacağına dair fikir ayrılıkları sebep olduğu ifade edildi.

George clooney ve Amal clooney

George clooney ve Amal clooney

George Clooney çocukların ABD’de eğitim almasını isterken; Amal Clooney Alamuddin, İngiltere’de eğitim görmelerini istedi. 

İkilinin aralarındaki tartışma büyüyünce, çift ilişkilerinde yolun sona gelerek boşanma kararı aldı. İddialardan sonra, taraflardan henüz bir açıklama gelmedi.

Kenan İmirzalıoğlu'nun eşi Sinem Kobal'dan yeni poz!

İLİŞKİLİ HABER

Kenan İmirzalıoğlu'nun eşi Sinem Kobal'dan yeni poz!
Hadise 4 milyon TL'lik poz için anlaşmayı kabul etti!

İLİŞKİLİ HABER

Hadise 4 milyon TL'lik poz için anlaşmayı kabul etti!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0