Demet Akbağ, başrol oyuncusu olduğu '9 kere Leyla' ile ilgili konuştu!

Şimdilerde Star TV'de yayınlanan Akrep dizisinin başrol oyuncusu olarak ekranda yerini alan Demet Akbağ, yakın zamanda eleştiri alan 9 kere Leyla dizisi ile ilgili konuştu.

Hürriyet gazetesine konuşan oyuncu Demet Akbağ, son zamanlarda eleştiri alan ve kendisininde başrol oyuncusu olduğu 9 kere Leyla dizisi için konuştu. Röportaj esnasında sorulan 'Son filminiz ‘9 Kere Leyla’ izleyiciyi ikiye böldü. Çok eleştirildi. Siz izlediğinizde ne hissettiniz?' sorusuna Akbağ,

''Her tür eleştiri başımızın üzerinde. Ezel (Akay, yönetmen) bir dünya yarattı, biz hikâyeyi sevdik ve performanslarımızı sergiledik. “Çok güldük” veya “çok ağladık” diye tanımlanabilecek bir film değil. Sinema bir yönetmen sanatı. Ezel, Leyla karakteri üzerinden Lilith ve kadın konusunu böyle işledi.'' cevabını verdi.

ELEŞTİRİ YAĞMURUNA TUTULDU...

Başrollerinde Demet Akbağ ve Haluk Bilginer'in yer aldığı ''9 kere Leyla'' sosyal medyaya damga vuran en kötü filmlerden biri oldu. Güçlü oyuncu kadrosuna rağmen olumsuz yönde birçok eleştiri alan 9 kere Leyla dizisi için kimi ünlüler de beğenmediklerini dile getirdi.

Popçu Demet Akalın, “ 9 kere Leyla “ filmini beğenmediğini şu sözlerle dile getirdi “Kış uykusu filminde harikalar yaratan bu dev ikili neden bu filmi çekmiş anlamadım ! Sonuna kadar sabrettim, sonundaki 3 dakika mesaj için“ ifadesinde bulundu.

Arzu Sabancı ise “Başladığım tüm film ve dizileri yanımdakiler beğenmeyip bıraksa bile ben ısrarla izler bitiriririm...Bunu bitiremedim” dedi.

Aranjör Ozan Çolakoğlu'nu şaşırtan Gülşen sorusu!

İLİŞKİLİ HABER

Aranjör Ozan Çolakoğlu'nu şaşırtan Gülşen sorusu!
Oyuncu Didem İnselel açtığı davayı kazandı!

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Didem İnselel açtığı davayı kazandı!

BİR YORUM YAPIN 0