Oyuncu Bade İşçil'den aşı açıklaması: Sağlıkçılarımız ne diyorsa onu yapacağız

Aşı tartışmaları hakkında yorumda bulunan ünlü oyuncu Bade İşçil, "Bizim sağlıkçılarımız ne diyorsa onlardan daha iyi bilemeyiz, ne yap derlerse yapacağız" diye konuştu.

Bir dönem Star TV ekranlarında yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler dizisinde rol alan Bade İşçil, Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Milliyet'ten Seçkin Şenvardar'ın haberine göre; Yakınlardaki bir kitapçıdan kitap almak için evden çıktığını ve son dönemde bilime merak sardığını söyleyen İşçil, "Bilim kitapları okumaya başladım şu pandemi dönemimde. Araştırmacıyım biraz eksik kalan tarafları oradan tamamlıyorum. Açığım var onları kapatıyorum. Evdeyiz risk almamaya çalışıyorum" diye konuştu.

İşçil ayrıca son dönemde sanat dünyasında da tartışmalara neden olan aşıya sıcak baktığını ve setlerin de aşılanabileceğini söyledi. Sağlıkçılara güvendiğini anlatan 37 yaşındaki oyuncu sözlerini şöyle sürdürdü: "Bizim sağlıkçılarımız ne diyorsa onlardan daha iyi bilemeyiz, ne yap derlerse yapacağız. Sonuçta dünyanın ortak dili İngilizce değil mi? Ne yaptıracaklarsa yapacağız. Temassız kalabildiğince kendimi korumaya çalışacağım, risk almamayı tercih ederim."

"Riskin olduğu bir sektördeyim insan içinde çalışıyorum, bir de bizim işimizde maske de yok öyle bir çekim şansımız da olmadığı için herhalde o sektöre de özellikle aşılama yapacaklardır"

Yıldız Kültür, Hülya Koçyiğit'in 'Film Gibi Hayatlar' programına konuk oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Yıldız Kültür, Hülya Koçyiğit'in 'Film Gibi Hayatlar' programına konuk oldu!
Ajda Pekkan Koronavirüs korkusundan dolayı eve misafir kabul etmiyor!

İLİŞKİLİ HABER

Ajda Pekkan Koronavirüs korkusundan dolayı eve misafir kabul etmiyor!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0