Asena Keskinci Bu Benim Masalım kadrosuna dahil oldu! Asena Keskinci kim

Henüz küçük yaşlarındayken Bez Bebek dizisi ile tanınan Asena Keskinci Bu Benim Masalım dizisinin kadrosuna dahil edildi. Cemal Can Canseven ve Aleyna Tilki'nin yer aldığı Bu Benim Masalım lisede geçen bir gençlik dizisi olacak. Dizi, Acun Ilıcalı'nın Exxen adlı dijital platformunda izleyici karşısına çıkacak.

Bez Bebek dizisi ile küçük yaşlarda oyunculuk kariyerine adım atan Asena Keskinci’nin yeni projesi belli oldu. Yıllar önce Bez Bebek dizisinde Yağmur karakterini canlandıran Asena Keskinci son hali ile gencecik bir kız oldu. Keskinci, Acun Ilıcalı’nın Exxen adlı dijital platformunda yayınlanacak Bu Benim Masalım dizsinde rol alacak.

Bu benim masalım exxen

Bu benim masalım exxen

Bu Benim Masalım dizisinin başrollerini Survivor 2020 şampiyonu Cemal Can Canseven ile Aleyna Tilki paylaşacak. Dizi lisede geçen bir gençlik dizisi olacak. Bu hafta çekimlerine başlanacak dizi Exxen platformunda dijital olarak yayınlanacak.

ASENA KESKİNCİ KİMDİR?

Asena Keskinci 2007 yılında Fox Tv ekranlarında yayınlanan Bez Bebek dizisinde canlandırdığı Yağmur karakteri ile tanınmıştır. 2001 yılında dünyaya gelen genç oyuncu Asena Keskinci İstanbul doğumludur. Tam ismi, Reyhan Asena Keskinci’dir. Bez Bebek dizisi ile kariyerinin en parlak dönemini yaşamıştır.

Asena keskinci kimdir

Asena keskinci kimdir

Asena Keskinci rol aldığı projeler;

Yadigar, Aliye, O Kadın, Aman Annem Görmesin, Yol Arkadaşım, Hırsız Polis, Bez Bebek, Pelin ve Köstebekgiller, Dedemin Dolabı, O Kadın, Parmaklıklar Ardında, Bir Aşk Hikayesi, Aşk Tesadüfleri Sever, Bir Aşk Hikayesi ve Arapsaçısı isimli projelerin oyuncu kadrosunda yer almıştır. En son 2018 yılında yönetmenliğini Nuri Bilge Ceylan’ın üstlendiği Ahlat Ağacı isimli sinema filminde rol almıştır. Film’de Ahmet Rıfat Şungar, Kadir Çermik, Sencar Sağdıç ve Özay Fecht gibi isimler bulunmuştur.

Rol aldığı bu projeler dışında bir çok reklam filmindede yer almıştır. Yer aldığı, Sana Margarin, Pınar Sosis, Ford Focus ve Defans – Eczacıbaşı markalarının reklam yüzü olmuştur.

AKUT'a özel bağış yayını... Ünlüler ‘şimdi sıra bizde' diyor

İLİŞKİLİ HABER

AKUT'a özel bağış yayını... Ünlüler ‘şimdi sıra bizde' diyor
Kıvanç Tatlıtuğ, Çağla Şıkel ve Şafak Sezer'i dolandıran muhasebeciden haber var!

İLİŞKİLİ HABER

Kıvanç Tatlıtuğ, Çağla Şıkel ve Şafak Sezer'i dolandıran muhasebeciden haber var!
Sezen Aksu'dan 'Sen Ciddisin' şarkısına farklı yorum

İLİŞKİLİ HABER

Sezen Aksu'dan 'Sen Ciddisin' şarkısına farklı yorum
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Melis 3 yıl önce

Çok güzel bir kiz

Toplam 1 beğeni