Sezen Aksu'dan 'Sen Ciddisin' şarkısına farklı yorum

Sanatçı Sezen Aksu, yaklaşık iki yıl önce Barış Okay’ın albümünde söylediği şarkılardan biri olan ‘Sen Ciddisin’ şarkısını yeniden yorumladı.

İki yıl önce Barış Okay’ın ‘Artık Sevilmiyor Böyle’ albümünde söylediği şarkılardan biri olan ‘Sen Ciddisin’ şarkısını minik serçe yeniden yorumladı.

Sezen aksu

Sezen aksu

Sezen Aksu şunları söyledi; “Benim canlandırdığım ilk hali bu, düzenleme orijinalinde Okay’ın, bu versiyon Mustafa Haybat’a ait. Farklı iki tat hoşunuza gider diye düşündüm. Bu arada Mustafa Haybat ismine de dikkatinizi çekmek isterim. Siz zaten keşfedersiniz mutlaka, ben iz sürmek isteyenlere çakıl taşı bırakıyorum. Bi’ dinleyin bakalım, bunca kederin ortasına bir hoş seda koyabilirim belki, belki azıcık nefes aldırır.”

Kıvanç Tatlıtuğ, Çağla Şıkel ve Şafak Sezer'i dolandıran muhasebeciden haber var!

İLİŞKİLİ HABER

Kıvanç Tatlıtuğ, Çağla Şıkel ve Şafak Sezer'i dolandıran muhasebeciden haber var!
Asena Keskinci Bu Benim Masalım kadrosuna dahil oldu! Asena Keskinci kim

İLİŞKİLİ HABER

Asena Keskinci Bu Benim Masalım kadrosuna dahil oldu! Asena Keskinci kim
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0