Çağatay Ulusoy'dan kaşesine 100 bin liralık zam!

Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy, rol aldığı dizilerden bölüm başı 150 bin TL istiyordu. Ulusoy, son olarak rol aldığı dijital platform dizisinin ardından kaşesine zam yaptı.

Bir süredir TV ekranlarından uzak olan ünlü ve yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy, daha önce yer aldığı projelerde bölüm başı 150 bin TL istiyordu. 'Hakan Muhafız' dizisiyle adından söz ettiren oyuncunun, yeni projeler için rakamı 250 bin TL'ye yükselttiği iddia edildi.

İMAJ DEĞİŞTİRDİ

23 Eylül'de 30 yaşına giren Çağatay Ulusoy, doğum günü pastasıyla çekilen bir fotoğrafını paylaşmıştı. Bıyıklı haliyle dikkat çeken ünlü oyuncu, yaklaşık bir milyon beğeni ve yüzlerce yorum almıştı. Ulusoy, doğum günü paylaşımına, "Yaptığınız iyiliklere vesile olmanın mutluluğunu yaşıyorum yeni yaşımda. Bu mumu üflerken güzel kalplerinizin hep iyilikle, mutlulukla karşılaşacağı bir hayat diliyorum sizlere. Bütün hediyeleriniz ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim" notunu düşmüştü.

Şarkıcı Nez, saçlarını neden kazıttığını anlattı!

İLİŞKİLİ HABER

Şarkıcı Nez, saçlarını neden kazıttığını anlattı!
Merck Mercuriadis şarkı milyarderi oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Merck Mercuriadis şarkı milyarderi oldu!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0