Beyninden kurşun yiyen İbrahim Tatlıses: 'Ne varsa Türkiye'de var'

Silahlı saldırı sonrasında beynine kurşun isabet eden İbrahim Tatlıses'in Amerika'daki tedavisinde durumunun çok daha kötüleştiğini anlattı.

9 sene sonra 'İbo Show' adlı programıyla yeniden ekranlara dönen ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, dün akşamki bölümde Serdar Ortaç, Gülben Ergen, Nilgün Belgüm gibi isimleri ağırladı. Geçmiş yıllarda Serdar Ortaç ile beraber düet yaptığı zamanlar ekrana verildikten sonra konu tam 9 sene önce Maslak tarafında silahlı saldırıya uğrayarak beynine kurşun isabet eden İbrahim Tatlıses'in tedavi sürecine geldi.

Saldırı sonrasında burada gerekli müdahaleler yapılıp kurşun temizlendikten sonra tedavi için bir de Amerika'ya gitmek istediğini söyleyen Tatlıses, bir ameliyat için tam 3 ay boyunca Amerika'da kalmıştı. O zamanlar yanında Metin adındaki kirvesinin anlattıklarına göre Tatlıses'in yaşadığı süreç ile ilgili Serdar Ortaç şunları aktardı:

İBRAHİM TATLISES: NE VARSA TÜRKİYE'DE VAR!

Tatlıses'in Amerika'ya gitmeden önce Türkiye'deyken her gün tur atıp yürüdüğünü ama Amerika'ya gittikten sonra uygulanan tedavilerden sonra çok daha kötü olduğunu söyleyen Ortaç'a cevaben Tatlıses 'Ben aradığım terapisti buldum. 9 senedir aradığım Meltem ismindeki kadını buldum. 12 gün yoğun bakımda kalıp, 12 dakika nöbet geçirmişim. Meğer ne varsa Türkiye'de varmış, Amerika'ya giderken içim rahat değildi.

Amerika'da yaşayan meşhur bir doktorumuz var Gazi Yaşargil. Bak yemin ederim sana beni ameliyat eden doktorlar, Yaşargil için Yüzyılın doktoru bu dedi. Gazi Yaşargil, beyinle alakalı birtakım aletler yapmış bana D harfini unut dedi. Pes etmek yok, pes etme ara diyor. Bize pes etmek yakışmaz dik olmak lazım'' dedi.

SMA hastası çocuklar için yürütülen 'İyilik Zinciri'ne Esra Erol da dahil oldu!

İLİŞKİLİ HABER

SMA hastası çocuklar için yürütülen 'İyilik Zinciri'ne Esra Erol da dahil oldu!
Çağlar Çorumlu eşine nasıl evlilik teklifinde bulunduğunu anlattı!

İLİŞKİLİ HABER

Çağlar Çorumlu eşine nasıl evlilik teklifinde bulunduğunu anlattı!
Ümit Erdim'den İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Meclis'teki konuşmasına destek paylaşımı!

İLİŞKİLİ HABER

Ümit Erdim'den İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Meclis'teki konuşmasına destek paylaşımı!
Gönül Dağı'nın Zahide'si Ecem Özkaya: İnsanlık tükeniyor! Dünyanın yüzleştiği en büyük tehlike

İLİŞKİLİ HABER

Gönül Dağı'nın Zahide'si Ecem Özkaya: İnsanlık tükeniyor! Dünyanın yüzleştiği en büyük tehlike

BİR YORUM YAPIN 9

Fatih 3 yıl önce

Yarın yine başına böyle bir iş gelse sırf hava olsun diye yine Amerika'ya gidersin. Sen senin gibi sanatçı bozuntuları anca hava atmayı iyi bilir.

Mersin 33 3 yıl önce

Bu adam zamanında herkesi aşağılardı .şimdi ajitasyon yapıyor.Bu adama üzülürmez

büyük insan 3 yıl önce

ibrahim tatlısesin ölümsüz bir sanatçı olduğunu biliyorum, ama ölümsüz bir insan olduğunu bilmiyordum. onun zor zamanlarda, kafirlerin en çok azdıkları dönemde müslümanlara ve türküyle, kürdüyle, lazıyla, boşnağıyla, çerkeziyle bu ülkede yaşayan bütün insanlara verdiği güçlü desteği asla unutmayacağım. bana göre ibrahim tatlıses sadece büyük bir sanatçı değil, büyük bir müslüman, büyük bir kahraman, büyük bir insan.

her şey var 3 yıl önce

Evet! Ne varsa Türkiyede var. Gerisi laf. Dünyanın en zengin, en cömert, en vicdanı toplumu Türkiyede. Bisikletle dünyayı gezen bir ne demişti: Türkiyeyi çok sevdiğimden tekrar geldim. Burada bisikletimi bıraktığım yerde buluyorum." Bunun ne anlama geldiğini bilme lazım. Allah zeval vermesin.

tunctunc 3 yıl önce

rahatlik icinde aci cekenleri degil elinde mikrofon olanlari degil´hele hele bu iboyu asla degil´koronodan aci ceken aileleri yayinlayin.Bir aileden 8 ki$inin nasil nefesizlikten ellerini yere vura vura ayaklarini yere vura vura tepine tepine CAN VERDIKLERINi YAZIN..millete milli yakla$in.!! ibi gibi yav$aklarin tatli aci cekmelerini degil.!

Yorumların Tümünü Okuyun