Ünlü şarkıcı Metin Şentürk: Çekilecek dert değil

Dünyada milyonlarca kişiyi etkileyen koronavirüse yakalanıp kurtulanlar arasında sanat, eğlence ve spor dünyasının tanınan isimler de var. Ünlü Şarkıcı Metin Şentürk, koronavirüse yakalanmıştı. Metin Şentürk, yaşadıklarını "Çekilecek dert değil" diyerek anlattı. İşte Şentürk'ün sağlık durumuyla ilgili ayrıntılar...

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

13 gün önce koronavirüse yakalandığını açıklayan sanatçı Metin Şentürk'ten güzel haber geldi. Hastalığı atlattığını açıklayan Metin Şentürk, "Bizler için dua eden, iyi dileklerini ileten herkese minnetlerimi sunuyorum. Çok şükür normale dönmeye başladık, daha da iyi olacağız dualarınızla. Sizleri çok seviyorum. Çekilecek dert değil. Lütfen dikkat edin" ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Ünlü Şarkıcı Metin Şentürk, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla koronavirüse yakalandığını duyurdu.  Vatandaşları önlemlere uyulması gerektiği konusunda uyaran Şentürk, sağlık durumunun da iyi olduğunu belirtti.

Şentürk, "Sevgili dostlar Covid-19 testim pozitif çıktı, tedavi sürecim başladı. Sağlık durumun şu an iyi ve endişe edilecek bir durum yok. Bu haberi benden duyun istedim. Önlemlere dikkat edin, hepinizi seviyorum. Zaten pozitif adamdım testimin negatif çıkmasını bekleyemezdik. Zaman zaman bilgilendireceğim" ifadelerine yer verdi.

Acun Ilıcalı en etkili 500 iş insanı listesinde!

İLİŞKİLİ HABER

Acun Ilıcalı en etkili 500 iş insanı listesinde!
Kırmızı Oda Kumru'nun eşi kimdir? Fahri Bülent Seyran kimdir ve kaç yaşında?

İLİŞKİLİ HABER

Kırmızı Oda Kumru'nun eşi kimdir? Fahri Bülent Seyran kimdir ve kaç yaşında?
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

okan 3 yıl önce

Yüce Rabbim şifanı tez zamanda verir inşallah. Unutma pozitif güzel insan bizler seni daha çok seviyoruz

Ahmet 3 yıl önce

Geçmiş olsun , İnşallah en kısa zamanda iyileşir ve test sonucun negatif çıkar , pozitif enerjinizle şarkılarınla dinleriz..