Acun Ilıcalı en etkili 500 iş insanı listesinde!

Dünyaca ünlü Variety Dergisi global medya sektörünün en etkili 500 İş insanı listesini açıkladı. 2020 yılında, televizyon, müzik, sinema ve teknoloji gibi tüm eğlence sektöründe en başarılı olmuş isimlerin yer aldığı listeye Türkiye’den ünlü yapımcı Acun Ilıcalı girdi.

Yıllık olarak belirlenen ve dördüncüsü açıklanan Variety Dergisi En etkili 500 iş insanı listesinde 341 ABD’li, 40 İngiliz, 12 Çinli, 11 Fransız, 10 İtalyan, 9 Kanadalı, 8 Hintli, 6 İspanyol ve birçok ulustan medya sektörünün zirvesindeki isimler yer buldu.

Acun Ilıcalı ilk 500 iş insanı listesinde

Acun Ilıcalı ilk 500 iş insanı listesinde

TÜRKİYE'DEN TEK İSİM

Amazon’un kurucusu Jeff Bezos, Netflix’in kurucusu Reed Hastings, The Walt Disney’in CEO’su Robert Chapek, ve Oprah Winfrey gibi birbirinden başarılı ve dünyaca ünlü isimlerin En Etkili 500 İş İnsanı arasında belirlendiği listeye Türkiye’den giren isim ünlü yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı oldu.

ÜÇÜNCÜ KEZ LİSTEDE YER ALDI

Acun Ilıcalı yıllık olarak belirlenen global medya sektörünün En Etkili 500 İş İnsanı listesinde 2018 ve 2019 yıllarından sonra üçüncü kez yer aldı.

Ünlü şarkıcı Metin Şentürk: Çekilecek dert değil

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü şarkıcı Metin Şentürk: Çekilecek dert değil
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0