Pelin Akil-Anıl Altan çiftinden sıcacık aile fotoğrafı!

İkiz kızlarıyla sosyal medyada sık sık gündeme gelen Pelin Akil ve Anıl Altan çiftinden sıcacık bir aile fotoğrafı geldi.

Şimdilerde pandemi nedeniyle vakitlerini sık sık evde geçiren Pelin ve Anıl Altan çifti, sosyal medyayı aktif kullanmayı ihmal etmiyor.

Kızlarının komik ve eğlenceli hallerini yayınlayan çift bu kez akşam serinliğinde bahçede keyif yaptığı anları Insatgram hesabından yayınladılar. Fotoğrafı görenler "sıcacık aile pozu maşaAllah" yorumlarında bulundu.

"2 YAŞINA BASTILAR"

2016 yılında nikah masasına oturan Pelin Akil ile Alin Altan'ın kızları Alin ve Lina, 2 yaşına bastı. Sürpriz bir parti organize eden ikili, kızlarının doğum gününü sosyal medya hesaplarından da kutladı. Alin ve Lina ile birlikte objektif karşısına geçen çift, adeta mutluluklarını gözler önüne serdi. Pandemi sürecinde sıkı bir sosyal medya kullanıcısı olan Pelin Akil, şunları söyledi; "Bugün harika bir gündü. Canım kocam seni çok seviyorum. Şimdi, öncelikle testlerini yaptırıp, yanımızda olan, miniklerime harika duygular yaşatan güzel ailemize çok teşekkür ederim."

 

SOLUĞU AVM'DE ALDILAR!

Oyuncu çift Pelin Akil ile Anıl Altan, 2019 yılında ikiz kızları Alin ile Lina'yı kucaklarına almışlardı. Sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla dikkat çeken çift, geçen gün Vadi İstanbul AVM'deydiler. Akil, 'Uzun zaman sonra neredeyse ilk kez dışarı çıktık. Ya benim, ya da Anıl’ın seti oluyor çünkü. Çekimlerin yapılmadığı günlerde de evde dinleniyoruz.' açıklamasında bulundu.

"MEZUN OLMAYI PLANLIYORUM"

Anne olduktan sonra ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisiyle ekranlara geri dönen Pelin Akil, pandemi döneminde kendine yeni hedefler koydu. Akil, 2021'de ilk hedefinin, işleri nedeniyle son senesini bitiremediği üniversiteden mezun olmak olduğunu söyledi.

Özel bir üniversitenin tiyatro bölümüne yeniden kaydını yaptıran ve online derslere katılan 34 yaşındaki oyuncu Pelin Akil, "İkiz bebek annesiyim ama bu yıl üniversiteden mezun olmayı planlıyorum." dedi.

Nazlı Kayı ile evlenmeye hazırlanan Hacı Sabancı hayalindeki evliliği anlattı

İLİŞKİLİ HABER

Nazlı Kayı ile evlenmeye hazırlanan Hacı Sabancı hayalindeki evliliği anlattı
Duman grubunun solisti Batuhan Mutlugil resmen boşandı! Ödeyeceği tutar dudak uçuklattı...

İLİŞKİLİ HABER

Duman grubunun solisti Batuhan Mutlugil resmen boşandı! Ödeyeceği tutar dudak uçuklattı...
Burak Altay'dan hüzünlendiren Arda Öziri paylaşımı! 'Keşke 4 yıl önce...'

İLİŞKİLİ HABER

Burak Altay'dan hüzünlendiren Arda Öziri paylaşımı! 'Keşke 4 yıl önce...'
Şarkıcı Mustafa Sandal okul açtırıyor!

İLİŞKİLİ HABER

Şarkıcı Mustafa Sandal okul açtırıyor!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

sonsöz 2 yıl önce

adamın karısı dizilerde yarı çıplak ve başkalarıyla öpüşüp koklaşıyor Türk-İslam aile yapımıza haram şekilde hareket edip insanlara kötü örnek oluyor ondan sonrada çıkıp çoluk çocuk resip çektiriyor sonrada sıcacık aile fotoğrafı oluyor.. bu ve bunun gibilerinin kocası olacak adamlarda hiç mi müslümanlık hiç mi erkeklik hiç mi onur haysiyet şeref yok arkadaş..