Merve Boluğur Youtube'da ilk videosunu yayınladı! İzleyenlerin diline düştü...

33 yaşındaki oyuncu Merve Boluğur, açtığı YouTube kanalında yayınladığı teaser'dan sonra 'Merve ile birlikte olmak' isimli videosunu hayranlarıyla paylaştı.

Geçtiğimiz günlerde teaserını Youtube kanalında yayınlayan oyuncu Merve Boluğur'dan ilk video paylaşımı geldi. Video başlığı 'Merve ile Birlikte Olmak' olan videosunu ilişkiler üzerine kurdu. İlişkide kadının ve erkeğin yerini ele alan videoda bazı tavsiyelerde bulundu. Videoda sergilediği tavırları ise sosyal medyanın gündemine oturdu. Boluğur, "Aşk güzel bir şey. Seviyorum ama şart da değil. Gerçekten mücadele edebilecek, sevmeye gücü olan bir adamla olurum" açıklamasını yaptı.

 

 

Ekranlarda yer aldığı proje ve dizilerle kariyerinde başarılı performanslara imza atan oyuncu Merve Boluğur, YouTube kanalı açarak ilk teaserını takipçileri için yayınladı. İlişkileri konu alacak olan Merve Boluğur, videoda ‘Acaba spor yapıyor mu? Severiz. Psikolojiyle ilgileniyor mu acaba? Beyninin sol tarafını benim için kullanacak mı? Burası önemli çünkü’ ifadelerini kullandı.

''DESTEKÇİNİZ OLARAK YANINDAYIM...''

Youtube kanalı açan Merve Boluğur; 'Hepimizin yaşadığı birlikteliklerle ilgili mevzulara hem mizahi yönden hem de kendi tecrübelerimden yola çıkarak önerilerde bulunarak yaklaştım. Birebir yaşadıklarımdan, yaşadıklarından konu alınmıştır. Amacım kadınların kendi güçlerini yaşaması! Ayrıca kusursuz kadınlar; Sizin de olduğunuz gibi, korkusuzca kendinizi yansıtmanız benim için önemlidir. Bu cesaretlendirme hususunda destekçiniz olarak yanınızdayım' dedi.

 

Balamir Emrem, 2.5 yıl önce ölen arkadaşı Arda Öziri’nin nişanlısıyla evlendi

İLİŞKİLİ HABER

Balamir Emrem, 2.5 yıl önce ölen arkadaşı Arda Öziri’nin nişanlısıyla evlendi
Şarkıcı Tuğba Yurt Türkiye'de bir ilke imza attı!

İLİŞKİLİ HABER

Şarkıcı Tuğba Yurt Türkiye'de bir ilke imza attı!

BİR YORUM YAPIN 0