Ünlü rapçi klip çekiminde ölümden döndü!

Türk rapinin başarılı isimleri arasında yer alan Tepki, 25 Aralık'ta yayınlanacak olan 'SIK' isimli şarkısının klip çekiminde ciddi bir kaza yaşadı. Alevlerin arasında kalan Tepki yaralandı.

Türk rap müziğinin önemli isimlerinden olan Tepki, 'SIK' isimli şarkısı için kameraların karşısına geçti. Klibin senaryosunda yer alan patlama sahnesinin çekildiği sırada bir kaza meydana geldi.

İddia edilenlere göre yaşanan kaza patlama sahnesini kuran ekibin hatasından kaynaklandı. Başarılı isim patlama sahnesinde alevlerin arasında kalırken, set ekibi olaya anında müdahale etti ve yangın daha da büyümeden söndürüldü.

BAŞ KISMINDA UFAK YANIKLAR OLDU

Kazanın ardından hastaneye kaldırılan Tepki'nin, baş kısmında ufak yanıklar olduğu, genel sağlık durumunun ise iyi olduğu aktarıldı.

"SET SONUNDA BİR KAZA YAŞADIK"

Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Tepki, Klip çekimindeydik, patlama sahnemiz vardı, bütün hazırlıklarımızı yaptık. Ama her şey planladığımız gibi olmadı. Patlama tahmin ettiğimizden biraz daha öne doğru geldi. Orada yanıcı maddeler, yanıcı sıvılar birleşince ciddi bir faciadan döndük. Biraz kalın giyindiğim için vücuduma bir şey olmadı. Ama başımdan yaralandım. Herkes elinden geldiğince dikkatliydi, set gayet tedbirli ve profesyonel bir ekipti, ucuz atlattık. Hastanede kalmadım, sadece ilk yardım uygulandı. Acile gittik kafama pansuman yaptılar. Üstümde kat kat kostüm olmasaydı ya da saçlı bir adam olsaydım o zaman daha büyük sıkıntılar yaşayabilirdik. Ama dediğim gibi ucuz atlattık ve biraz panikledim tabii ki. Benden başka kimse yoktu sahnede, o anı tek başıma yaşadım. Tedavi sürecindeyim, set sonunda bir kaza yaşadık. Arayan soran herkese tekrar tekrar teşekkür ederim" dedi.

REYMEN: RAP İÇİN YAKTIN KENDİNİ

Tepki'nin sosyal medya paylaşımına birçok beğeni gelirken, kullanıcılar geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Reynmen ise paylaşıma yaptığı yorumda, "Rap için yaktın kendini" dedi.

Başrol oyuncusu Aras Bulut İynemli'nin olduğu 7. Koğuştaki Mucize filmine lisanslı onay!

İLİŞKİLİ HABER

Başrol oyuncusu Aras Bulut İynemli'nin olduğu 7. Koğuştaki Mucize filmine lisanslı onay!
Jennifer Lopez cilt doktoru çıkışında tanınmaz halde!

İLİŞKİLİ HABER

Jennifer Lopez cilt doktoru çıkışında tanınmaz halde!
Sihirli Annem’in kızlarından açıklama! “Haberimiz olsaydı destek vermek isterdik!”

İLİŞKİLİ HABER

Sihirli Annem’in kızlarından açıklama! “Haberimiz olsaydı destek vermek isterdik!”
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 3

Vatandaş 3 yıl önce

İlk defa doydum bu önsözü

master 3 yıl önce

tamamen senaryo, reklamın iyisi kötüsü olmaz, kaza anını birkaç kez izledim yönetmen hazırlıklı ilk kelimesi montu çıkar oluyor. ayrıca montun sırt kısmı hızlı bir şekilde tutuşuyor.saki bir şey sürülmüş tutuşuversin de ceketi o anda çıkar herşey kameraya alındığı için zaten haber olur gibi. ayrıca deri ceket ise yanmaz zaten.sentetik ise sanatcıların giyecegi birşey degil genellikle , kurgu olma ihtimali çok yuksek. ayrıca klibdeki şarkının ismide yaktın falan yani reklam kokan iyi bir kurgu diyelim.

abdullah 3 yıl önce

öyle alevli klip yapıp meydan okumak neymiş gördü. ateş evvela ona tapanları yakacak çünkü memur-u ilahidir. allahümme ecirna minen-nar

Toplam 1 beğeni