Sihirli Annem’in kızlarından açıklama! “Haberimiz olsaydı destek vermek isterdik!”

Sihirli Annem'in kızları Zeynep Özkaya ve Jennifer Boyner, Acun Ilıcalı'nın yeni kanalında yayınlanacak olan Sihirli Annem dizisiyle ilgili konuştu.

Çocukluğumuzun sevilen dizilerinden olan Sihirli Annem'in çocuk oyuncuları olan Zeynep Özkaya ve Jennifer Boyner, Sabah gazetesine özel röportaj verdi. Dizi de 'Çilek' karakterini oynayan Özkaya ile 'Toprak' karakterini oynayan Boyner, şimdilerde Acun'un Exxen kanalında yayınlayacağı yeni Sihirli Annem kadrosuyla ilgili konuştu.

Kendilerine sorulan, ''Sihirli Annem Acun Ilıcalı'nın yeni dijital mecra projesi Exxen'de seyirciyle buluşacak. Sizin birtakım kırgınlıklarınız oldu. Bu konuya açıklık getirmek gerekirse neler söylemek istersiniz? Projede yer almak ister miydiniz?'' sorusuna genç isimlerden şöyle yanıt geldi:

Z.Ö.: Sihirli Annem'in ister bizle ister bir başka ekiple hâlâ seviliyor ve izleniyor olması çok güzel bir şey. Başka bir kadroyla da çekilebilir. Bunu sorgulama gibi bir hakkımız yok. Sonuçta bir iş yapılıyor. Orada da bir ekip var. Sadece geçtiğimiz sene bir film projemiz vardı onun kıyısından dönüldü. En azından haber verilmesini isterdik. Hadi biz o zaman küçüktük ama diğer oyuncularımız yetişkindi. Onların samimi ilişkilerinin olduğu insanlar vardı. Onlara haber verilebilirdi en azından. Biz sete bile gidip gezmek isterdik bizim haberimiz olsaydı. Destek vermek isterdik. Baya keyifli olurdu. Yeni oyuncularla tanışırdık. İşin özü bu. Bir de bizim haberimizin olduğu söylendi. Bizden helallik alındığı söylendi. Biz bu durumdan sonra açıklama yapmak istedik.

J.B.: Sihirli Annem'in yeri bizim için bambaşka. Başka işler yapsak da Sihirli Annem her zaman bizim kalbimizde olan bir iş oldu. Sevdiklerimizi kaybettik. Uzun bir süre birlikteydik. Aile gibi olduk. Böyle bir şeyi görünce tabii mutlu olduk. Yeter ki Sihirli Annem adı altında çekilsin. Çünkü bu çok güzel bir dizi. Çocuklara örnek olan bir dizi. Üzüldüğümüz tek şey bizim haberimizin olduğu söylenmesi ama haberimizin olmaması. Biz açıklama yapmadan haberdardık zaten.

Ünlü rapçi klip çekiminde ölümden döndü!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü rapçi klip çekiminde ölümden döndü!
Oyuncu Hande Ataizi: 'Şık olmak için ille de servet harcamaya gerek yok'

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Hande Ataizi: 'Şık olmak için ille de servet harcamaya gerek yok'

BİR YORUM YAPIN 0