7 aylık hamile Cemre Kemer yeni evine taşındı! Cemre Kemer kimdir?

Hepsi Grubu ile ünlenen şarkıcı ve dansçı Cemre Kemer, yakın zamanda kızını kucağına almaya hazırlanıyor. Kızı için hazırlık yapmaya başlayan Kemer, yeni evine taşındı. Peki Cemre Kemer kimdir?

Bir zamanların popüler müzik grubu Hepsi ile ünlenen şarkıcı ve dansçı Cemre Kemer, 7 aylık hamile. Bebeği için alışveriş yapmaya başlayan Kemer, eşiyle birlikte evlerini değiştirme kararı aldılar. Çocuklarına bebek odası yapabilmek için böyle bir karar alan ve Arnavutköy'deki boğazlı evlerini kiraya vermek isteyen çiftten Kemer, şu açıklamayı yapmıştı:

'Gitmeye hiç niyetim yoktu. Bebek odası yapabilmek için taşınıyoruz. Bir de burası çok merdivenli... Altı seneliğine kiraya çıkıyoruz. Daha sonra eski evimize geri döneceğiz.'

Kemer, yeni evine taşındı. Boğaz manzaralı bir apartman dairesine taşınan Kemer, evinden de bir fotoğraf paylaştı.

CEMRE KEMER KİMDİR?

1985 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokulda okurken Pera Güzel Sanatlar Akademisi'nde piyano eğitimi, Atatürk Kültür Merkezi Çocuk ve Gençlik Balesi'nde sahne almaya başladı. Ortaokul, lise ve üniversiteyi Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi İstanbul Devlet Konservatuvarı Klasik Bale Bölümü'nde okudu.

2005 yılından 2012 yılına kadar Hepsi adlı müzik grubunda şarkıcı ve dansçı olarak yer aldı. Sezen Aksu, Mustafa Ceceli, Nükhet Duru, Kenan ve Ozan Doğulu, Temel Zümrüt, Süleyman Yüksel, Pınar Uçarlar, Volga Tamöz, Mete Özgencil, Murat Dalkılıç ve Murat Boz gibi isimlerle çalıştı. Oyunculuk yaptı. Şimdilerde influencerlik yapmaktadır.

Ünlülerden Ramazan Bayramı mesajları

İLİŞKİLİ HABER

Ünlülerden Ramazan Bayramı mesajları

BİR YORUM YAPIN 0