Ramo dizisinde fabrika şoku! Çekimi jandarma bastı...

Bşarolünde Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç'in yer aldığı Ramo dizisinde kiralanan fabrikayla ilgili sorun çıktı. Fabrika halen faaliyet halinde de olduğundan sahibi belirli sürelerde yapımcılara kirladığını ancak izni olmadan da çekim yapılan günler olduğunu iddia ederek Şile Cumhuriyet Başsavcılığına şikayette bulundu.

Show Tv ekranlarının fenomen dizisi Ramo'da ortalık karıştı. Aksiyon sahnesi için yapımcı tarafından kiralanan su fabrikasının sahibi izinsiz çekim yapıldığını iddia ederek şikayette bulundu. 

ram dizisinde yer alan esra bilgiç ve murat yıldırım

ram dizisinde yer alan esra bilgiç ve murat yıldırım

Dizinin çekimi sırasında rahatsız olan çevredeki vatandaşlar olayı fabrika sahibi Süleyman S.'ye bildirdi. Fabrika sahibi çekimlerden haberinin olmadığını söyleyerek Jandarma'ya ihbar etti. Olay yerine gelen jandarma ekiplerine yapım ekibi Necati Akpınar' fabrikayı Nihat K. adından birinden kiraladıklarını söyledi. Bunun üzerine Süleyman S. Nihat K.'nın da burada kiracı olduğunu belirtti. 

ramo dizisi hakkındaki şoke suç duyurusu

ramo dizisi hakkındaki şoke suç duyurusu

Nihat K. ise olayı mülk sahibine daha önceden belirttiğini açıkladı. Ancak Süleyman S. fabrikasının sahne çekimlerinden dolayı talan edildiğini ve haberinin olmadığını iddia ederek Şile Cumhuriyet  Başsavcılığına avukatıyla beraber gitti. Hem kiracısını hem de yapımcı Necati Akpınar'ı şikayet ederek suç duyurusunda bulundu. 

2020’nin en çok dinlenen sanatçıları belli oldu!

İLİŞKİLİ HABER

2020’nin en çok dinlenen sanatçıları belli oldu!

BİR YORUM YAPIN 1

Huris 3 yıl önce

Ramo. Dizisinde. O. Filmi. Sevmiyom. O. Yüzden.