2020’nin en çok dinlenen sanatçıları belli oldu!

Türkiye'nin dijital müzik platformu Fizy, 2020 yılının en çok dinlenen sanatçılarını açıkladı. Müslüm Gürses, Tarkan ve Ebru Gündeş yılın en çok dinlenen isimleri oldu.

Platformda en fazla Zeynep Bastık ve Mustafa Sandalın Mod isimli düeti ve Sura İskenderli'nin Bir Daha Yak isimli parçası dinlendi. Kullanıcıların en sevdiği şarkılar Uslanmıyor Bu, Dolunay ve Cennetten Çiçek olurken en fazla Ben de Yoluma Giderim ve Unutulacak Dünler paylaşıldı.

2020 yılının en fazla aratılan isimleri ise Müslüm Gürses, Ahmet Kaya ve Sezen Aksu oldu. Platformun en çok dinlenen ve aratılan isimleri arasında Müslüm Gürses, Sezen Aksu ve Ahmet Kaya yer aldı.
 sezen aksu en çok dinlenen sanatçılar arasında

sezen aksu en çok dinlenen sanatçılar arasında

Her zevke uygun şarkılardan oluşan geniş bir arşive sahip olan fizyde 2020 yılının en fazla dinlenenleri ise Zeynep Bastık'ın Uslanmıyor Bu parçası ve Mustafa Sandal i beraber seslendirdiği Mod düeti oldu.

Azerbaycan asıllı şarkıcı Sura İskenderlinin Bir Daha Yak isimli parçası da en fazla dinlenenler arasında yer aldı. Platformda 2020 yılının en çok beğeni toplayan ve paylaşılan parçası Zeynep Bastıktan Uslanmıyor Bu olurken Enes Batur'dan Dolunay ve Zehra'nın Cennetten Çiçek de en fazla beğenilen parçalardan oldu. Platformda en fazla paylaşılan şarkılar arasında ise Sezen Aksu'nun Ben de Yoluma Giderim ve Gazapizm tarafından seslendirilen Unutulacak Dünler yer aldı.

"2020'DE EN ÇOK RAP DİNLENDİ"

fizy kullanıcıları 2020 yılında en fazla; rap, pop, arabesk, oldies ve yöresel kategorileri dinledi. 35 milyondan fazla şarkıyla beraber özenle oluşturulan listeler arasında en çok Karışık Kaset, Top 50 Yerli, Haftalık Keşif, Timeline, Top 50 Yabancı, Günün Listesi, En Yeniler (Yerli), fizy pop, En Yeniler (Yabancı), #EvdeHayatVar pop, Pop Kış, fizy Rap, Yeni Nesil Pop,#EvdeHayatVar rap ve Atarlı Şarkılar dinlendi. 2020 yılında fizyi tercih eden müziksever şehirler arasında Ankara başta yer alırken, onu sırasıyla İstanbul, İzmir, Adana, Konya, Diyarbakır, Bursa, Antalya, Gaziantep ve Kayseri takip etti.
 
"ESKİLER DE UNUTULMADI"

 2020 yılında en çok Müslüm Gürses, Sezen Aksu, Ahmet Kaya ve İbrahim Tatlıses gibi Türk müziğinin eskimeyen isimlerini dinledi. Bu isimleri 2020de yaptıkları başarılı çalışmalarla Zeynep Bastık, Bilal Sonses, Oğuzhan Koç ve Sura İskenderli takip etti. Ayrıca platformda rap müziği denince akıllara gelen ilk isimlerden Gazapizm ve Sagopa Kajmer de en fazla dinlenen 10 isim arasında yer aldı.

Ünlü türkücü Engin Nurşani'nin cenazesinde büyük saygısızlık!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü türkücü Engin Nurşani'nin cenazesinde büyük saygısızlık!
Ünlü gurme Vedat Milor yaşadıklarını anlattı: Deniz ürünlerindeki büyük tehlike!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü gurme Vedat Milor yaşadıklarını anlattı: Deniz ürünlerindeki büyük tehlike!
Ramo dizisinde fabrika şoku! Çekimi jandarma bastı...

İLİŞKİLİ HABER

Ramo dizisinde fabrika şoku! Çekimi jandarma bastı...
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0