Covid 19 aşısı olan Çağla Şıkel'in Korona'ya yakalandığı iddia edildi!

Aralık ayında Koronavirüs aşısı olan manken Çağla Şıkel'in Korona'ya yakalandığı iddia edildi. Şıkel, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla iddiaları yalanladı.

Ünlü manken Çağla Şıkel, Aralık ayında gönüllü olarak Covid-19 aşısı olmuş ve konuyla ilgili olarak, 'Türkiye'de faz-3 çalışmalarına başlanan Çin menşeli CoronaVac aşısını oldum. 2 hafta sonra 2. doz aşıyı olacağım. Aşıdan değil Covid-19'dan korkun.' açıklamasında bulunmuştu. Ünlü mankenin aşı sonrasında Korona'ya yakalandığı iddia edildi.

Şıkel, sosyal medya hesabından test sonucunu da paylaşarak iddiaları yalanladı. Ünlü manken, 'Temaslı geçmişim olması ihtimaliyle test yaptırdık, sonucum negatif. Kısa bir süre sonra yayındayız.' dedi.

İDDİALARA AÇIKLAMA

Şıkel'in aşılama sıralaması beklenmeden, herkesten önce aşı oldu vb. iddialar da ortaya atılmıştı. Instagram hesabından yazılı bir açıklama yapma gereği duyan ünlü isim, açıklamasında şu ifadelere yer vermişti:

'Yanlış anlaşılmalar olduğunu görünce bir bilgilendirme yapmanın gerekli olduğunu düşündüm... Ben her 18/59 yaş arası vatandaşın hakkı olan 'Çin aşısı Faz 3 çalışmalarına Sağlık Bakanlığımıza başvurarak gönüllü olarak katıldım. Bu çalışmaya denek olarak katılan 8 bin vatandaştan biriyim.

Bana yapılan aşı da olabilir plasebo (gerçek olmayan) da olabilir. Şu an bunu doktorlarımız dahil kimse bilmiyor. Çünkü sistem tüm dünyada böyle işliyor. Sonucunu, Faz 3 çalışması sonuçlandığında herkes gibi bende öğrenmiş olacağım. Öncelik sağlık çalışanımız ve 65 yaş üstü kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızken, benim aşı olmam söz konusu değildir. Aslında bence siz benim aşı olup olmadığıma değil de, cesaretime inanamadınız. Saygılar.'

İzzet Özilhan'dan eşi Yasemin Özilhan'a romantik doğum günü kutlaması

İLİŞKİLİ HABER

İzzet Özilhan'dan eşi Yasemin Özilhan'a romantik doğum günü kutlaması
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0