İzzet Özilhan'dan eşi Yasemin Özilhan'a romantik doğum günü kutlaması

Doktorlar dizisindeki Ela rolüyle şöhreti elde eden, iş insanı İzzet Özilhan ile evlendikten sonra oyunculuğu bırakan Yasemin Özilhan, 36. doğum yaşını kutluyor. Özilhan için eşi İzzet Özilhan'dan romantik bir doğum günü kutlaması geldi.

İş insanı İzzet Özilhan, eşi eski oyuncu ve mankenlerden Yasemin Özilhan'ın doğum gününü sosyal medyada yaptığı bir paylaşımla kutladı. Özilhan romantik paylaşımına, 'İyi ki doğdun, iyi ki varsın karım.' notunu ekledi ve eşiyle çekildikleri bir selfie fotoğrafını ekledi. Ünlü iş insanının doğum günü hediyesi olarak karısına, Bodrum'dan bir villa satın alacağı iddia ediliyor.

Cemiyet hayatının önemli ailelerinden Özilhan'lara gelin gittikten sonra kendisini cemiyet ve moda hayatına yönlendiren Özilhan, mankenlik ve oyunculuk kariyerini tamamen bitirmişti. Aile şirketi olan Carter's Türkiye markasının halkla ilişkiler ve kurumsal çalışmalarıyla ilgilenen Özilhan, geçtiğimiz sezon konuk oyuncu olarak Mucize Doktor dizisinde yer almıştı.

Özilhan, neden oyunculuk yapmadığı sorularına, 'En son 10 yıl önce ‘Doktorlar’ dizisinde oynamıştım, sonra oyunculuk yapmadım. Artık teklif gelmiyor, ben de beklemiyorum. Doğal olarak unutuldum.' itirafında bulundu.

Covid 19 aşısı olan Çağla Şıkel'in Korona'ya yakalandığı iddia edildi!

İLİŞKİLİ HABER

Covid 19 aşısı olan Çağla Şıkel'in Korona'ya yakalandığı iddia edildi!
Ekrana dönmeye hazırlanan Kıvanç Tatlıtuğ, kendi giyim markasını çıkarıyor

İLİŞKİLİ HABER

Ekrana dönmeye hazırlanan Kıvanç Tatlıtuğ, kendi giyim markasını çıkarıyor

BİR YORUM YAPIN 0