Ekrana dönmeye hazırlanan Kıvanç Tatlıtuğ, kendi giyim markasını çıkarıyor

Oyuncu ve model Kıvanç Tatlıtuğ, ekranlara geri dönmeye hazırlandığı dönemde yeni bir sektöre geçiş yapma kararı aldı. Tatlıtuğ, kostüm tasarımcısı olan eşi Başak Dizer Tatlıtuğ'un da tecrübesinden yararlanarak kendini adını taşıyan bir moda markası çıkarmaya hazırlanıyor.

Bir dönem Best Model seçilerek modelliğe sonrasında da oyunculuğa başlayan ve modellik mesleğinde sadece ünlü markaların yüzü olarak kariyerine devam eden Tatlıtuğ, moda alanında çalışmaya karar verdi. Yakın zamanda televizyon projelerine geri dönecek olan Tatlıtuğ, Aşk-ı Memnu ve Medcezir gibi dizilerin kostüm tasarımlarını da yapan tasarımcı eşi Başak Dizer Tatlıtuğ ile ortak bir marka çıkarmayı planlıyor.

Kendi adını taşıyan bir giyim markası çıkarak olan Tatlıtuğ, tasarımlar konusunda da eşi Başak Dizer Tatlıtuğ'un fikirlerine ve desteğine başvuracak. Tatlıtuğ'un bu kararı almasında sebep olarak, yıllardır marka yüzü olarak çalıştığı Mavi'nin, kendisinin modelliği döneminde satışlarında yakaladığı büyük ivme gösteriliyor.

Kıvanç Tatlıtuğ milyonluk teknesinden vazgeçti!

İLİŞKİLİ HABER

Kıvanç Tatlıtuğ milyonluk teknesinden vazgeçti!
İzzet Özilhan'dan eşi Yasemin Özilhan'a romantik doğum günü kutlaması

İLİŞKİLİ HABER

İzzet Özilhan'dan eşi Yasemin Özilhan'a romantik doğum günü kutlaması

BİR YORUM YAPIN 0