Ünlü oyuncu Özcan Deniz'in eski eşi Feyza Aktan'ın evinde korkutan yangın!

Senarist ve oyuncu Özcan Deniz'in eski eşi Feyza Aktan'ın evinde bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Kış bahçesinde çıkan yangın kısa sürede kontrol altına alındı.

Özcan Deniz, Feyza Aktan ile 2018'de evlenmiş, 15 ay sonra tek celsede boşanmıştı. Şarkıcı, mahkeme kararına rağmen Zekeriyaköy'deki evinden çıkmayan eski eşi hakkında geçen kasımda suç duyurusunda bulunmuştu. Paylaşılamayan lüks evde önceki gün talihsiz bir kaza yaşandı.

Feyza Aktan önceki gece evin kış bahçesinde geç saatlere kadar oturdu ancak yatarken ısıtıcıları açık unuttu. Kısa sürede ısınan koltuklar alev alınca çıkan dumanı gören komşular itfaiye çağırdı. Yangın büyümeden kontrol altına alındı.

VİLLA İÇİN ESKİ EŞİYLE DAVALIK OLMUŞTU

Özcan Deniz 2018'de evlendiği oğlu Kuzey'in annesi Feyza Aktan'dan Haziran 2019'da boşanmıştı. Hemen ardından birlikte tatile çıkınca barıştıkları söylenmişti. Ama sonrasında Feyza Aktan, evliyken yaşadıkları evden çıkmayınca, Özcan Deniz de gasp iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Çizgi film tutkunlarının favorilerinden Caillou, ekranlara veda etti!

İLİŞKİLİ HABER

Çizgi film tutkunlarının favorilerinden Caillou, ekranlara veda etti!
Demet Özdemir karavanda omlet pişirdi

İLİŞKİLİ HABER

Demet Özdemir karavanda omlet pişirdi
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0