Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya montlu imajıyla dikkat çekti!

Kısa tayt ve mont kombini ile paylaşım yapan Serenay Sarıkaya, tarzı ile eleştiri topladı. Ünlü oyuncunun paylaşımı sosyal medyada dalga konusu oldu. Ayrıca Serenay'ın üzerine giydiği montun fiyatı da dudak uçuklattı.

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, sosyal medya paylaşımlarıyla konuşulmaya devam ediyor. Instagram'da 9 milyondan fazla takipçisi olan Sarıkaya, son paylaşımıyla ise olay oldu. Bir taytın üzerine mont giyen oyuncu, eleştirilerin hedefi oldu. Sarıkaya'nın son kombini, takipçileri tarafından beğenilmedi. Sarıkaya'nın tercih ettiği montun fiyatının ise 16 bin 255 TL olduğu ortaya çıktı.

Hülya Avşar, dizi setine spor salonu kurdurtuyor!

İLİŞKİLİ HABER

Hülya Avşar, dizi setine spor salonu kurdurtuyor!
Can Yaman diğer Türk oyuncularını solladı!

İLİŞKİLİ HABER

Can Yaman diğer Türk oyuncularını solladı!
Sanatçı İhsan Özgen hayatını kaybetti

İLİŞKİLİ HABER

Sanatçı İhsan Özgen hayatını kaybetti
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

lukuscu 3 yıl önce

para var demekki bizim millet harcama delisi yeter ki pahali olsun !