Jason Statham'ın Antalya'da kurduğu film seti ziyaretçiye kapatıldı

Dünyaca ünlü oyuncu Jason Statham ile İngiliz yönetmen Guy Ritchie, yeni bir projeye imza atmak için Türkiye'ye geldiler. Antalya EXPO Fuar alanına kurulan set, ziyaretçilere kapatıldı. Çekimlere başlayan film ekibi, büyük bir gizlilik içerisinde çalışmalarını sürdürüyorlar.

Dünyaca ünlü oyuncu Jason Statham'ın başrolü olduğu ve Antalya'da çekimleri başlanan Five Eyes filminin seti, ziyaretçilere kapandı. Kapalı alana geçişlerin önlenebilmesi için de bariyerler çekildi ve bariyerler önüne güvenlik görevlileri yerleştirildi. Turkuaz Catering tarafından yemek hizmetleri karşılanan setten fotoğraf ve video çekimi de yasaklandı. 

EXPO İÇERİSİNE ÖZEL SET KURULDU

İç mekan bahçesinde 3 bin metrekarelik bir set alanı kuruldu. Alana bir gemi, özel jet uçağıyla yapılacak olan çekim için uçak seti kuruldu. Expo Kongre Merkezi, havalimanı terminal binası şekline çevrilirken ayrıca kule dekoru da oluşturuldu. Çekimlerde 114 metre yüksekliğinde Expo kulesi kullanımı gerçekleştirildi. Boş tutulan Expo göleti yeniden doldurulurken, tüm çalışmaların Mart ayında tamamlanması planlanıyor. 1.8 milyar TL kaynaklı hazırlanan EXPO, Hollywood yıldızlarının yeni mekanı oldu. Alanın, Hollywood'da yer alan platolardan daha geniş ve teknolojik alt yapısı bulunuyor.

expo antalya

expo antalya

Daha önce Cash Truck filminde de beraber çalışan filmin yönetmeni ile oyuncu Jason Statham, özel bir otobüsle Antalya'ya ulaşımlarını sağladılar. Statham, G - 20 zirvesinin de gerçekleştiği Regnum Carya Otel'de konaklıyor.

Haluk Levent yine gönüllere dokundu!

İLİŞKİLİ HABER

Haluk Levent yine gönüllere dokundu!
Jason Statham'ın Antalya'da çekilen yeni filmi 'Five Eyes'den ilk fotoğraf geldi!

İLİŞKİLİ HABER

Jason Statham'ın Antalya'da çekilen yeni filmi 'Five Eyes'den ilk fotoğraf geldi!

BİR YORUM YAPIN 0