Pelin Akil sahnede kaza geçirdi: Parmağım kanlar içinde kaldı, ağlaya ağlaya selam verdim!

Ünlü oyuncu Pelin Akil, en son rol aldığı tiyatro oyununda başından geçen talihsiz kazayı anlattı. Akil, "Sahnedeyken parmağım kapıya sıkışınca kanlar içinde kaldım. Elimi sarıp oyunun sonuna kadar görevimi yaptım. İzleyiciye ağlaya ağlaya selam verdim" dedi.

Atv dizisi 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yıldızı son dönemin en gözde oyuncularından Pelin Akil, oynadığı tiyatro oyunlarıyla da çok konuşulmuştu. Ancak ünlü oyuncu, geçtiğimiz yıllarda tiyatro sahnesinde çok talihsiz bir kaza geçirdi.

Bora Severcan'ın yönettiği 'Abim Geldi' adlı komedi oyunuyla geçtiğimiz yıllarda izleyiciyle buluşan Akil, hiç unutamadığı bir anısını paylaştı. Ünlü oyuncu, sahnede öyle bir acı yaşadı ki yıllarca o an aklından çıkmadı.

Turneye gittikleri oyunun birinde henüz oyun yeni başlamışken bir kaza geçirdiğini belirten ünlü oyuncu, "Oyunda sürekli kapılardan girip çıkıyordum.Yine keyifle başlayan oyunumuzun birinde kapıyı yanlışlıkla elimin üzerine kapattım. Elime baktığım an gördüğüm manzara karşısında şok yaşadım" dedi. Akil, geçirdiği kaza sonrası yaşadıklarını şöyle anlattı: "Parmağım bayağı yarılmıştı ve kanlar akıyordu. Ama daha oyunun başıydı ve sürekli sahnede olmam gerekiyordu. Elime hemen bir peçete sardığımı hatırlıyorum ve bu şekilde oyunun sonuna kadar devam etmiştim."

'AĞLAYARAK SELAM VERDİM'

İlk başlarda acısını anlamayan, iki saat elini sıkarak sahnede kalmayı başaran oyuncu, "Çok ilginçtir ki oynadığım tüm süre boyunca heyecan ve adrenalinden elimde hiçbir acı hissetmedim. Ta ki oyun bitti, izleyiciye selama çıktım o an yaşadığım acıyı anlatamam. Ağlaya ağlaya selamımı vermiştim" dedi.

Hakan Altun temizlik işçisi Şahin Özlem'e verdiği sözü tuttu!

İLİŞKİLİ HABER

Hakan Altun temizlik işçisi Şahin Özlem'e verdiği sözü tuttu!
Zürafayı balkondan elleriyle besleyen kadın!

İLİŞKİLİ HABER

Zürafayı balkondan elleriyle besleyen kadın!
Uzmanlar merak edilen soruyu açıkladı! Çocuklar korona aşısı olabilecek mi?

İLİŞKİLİ HABER

Uzmanlar merak edilen soruyu açıkladı! Çocuklar korona aşısı olabilecek mi?
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

HÜSEYİN 3 yıl önce

yahu ÜNLÜ dediğiniz, sahi kim bu ( a,e,ı,i,o,ö,u,ü)'den birimi.

Sancaktutan 3 yıl önce

Tabi çok önemli bütün derdimiz birtane dizi oyuncusunun parmağı ayrıca çok korkunç bir kaza olmuş dehşete düştük...

Toplam 12 beğeni