Bergüzar Korel çocukluk fotoğraflarının öyküsünü anlattı

Son dönemin popüler isimlerinden ünlü oyuncu Bergüzar Korel, sosyal medya hesabından çocukluğuna dair fotoğraflar paylaştı. Korel, fotoğraflar için yazdığı hikayelerle sosyal medyada yoğun ilgi gördü. İşte, Korel'in paylaştığı fotoğraflar ve hikayeler.

Yaptığı sosyal sorumluluk çalışmalarıyla dikkat çeken oyuncu Bergüzar Korel, sosyal medya hesabını aktif bir şekilde kullanıyor. Korel, geçtiğimiz akşam çocukluğuna dair fotoğraflar paylaştı. Sanatçılar Tanju Korel ile Hülya Darcan Korel'in en küçük kızı olan Korel, paylaştığı fotoğraflara eklediği hikayelerle de yüzleri gülümsetti. Korel'in paylaştığı fotoğraflar ve yazdığı sözler şu şekilde:

İlkokul yıllarından çekilmiş bir fotoğrafını paylaşan Korel, 'Ayakkabılarım? Çoraplarım ve gömleğimdeki çiçeklerin aynı renk olması?' notunu ekledi.

İlkokula başladığı ilk günden fotoğrafını da paylaşan Korel, 'Bu çantam ve beslenmeme o kadar bayılıyorum ki! Kokusunu bile hatırlıyorum. Birinci sınıfın ilk günü, aşırı mutluyum. Çünkü sosyallik ve çok arkadaş. Ağlayanları asla anlamamıştım. Okul dünyanın en eğlenceli yeriydi.' notuyla gülümsetti.

Okuma bayramında çekilmiş fotoğrafını paylaşırken, ailesinin yaşadığı maddi zorluk-güçlük dönemlerine de değinen Korel, 'Sinemanın karanlık zamanları, iç yok güç yok. Babam gelinlik yapıyordu annem ile birlikte. Dantelle boncuklar... Böyle çocukluk tuvaletleri vardı, çok beğeniyordum ama utanıyordum, diyemiyordum. Sonra okuma bayramında prenses oldum da giyebildim. Bir kere de evde giydim sonra. Ama sobaya yapıştı eteğim, eteği kurtarayım derken kolumu yapıştırdım sobaya. Günlerce sakladım, annem görmesin, kızmasın diye. Acısı hala aklımda. Yanımdaki arkadaşımın adı Lale, sınıfın en çalışkanı, en akıllısı. Birinci sınıf okuma bayramı.' yazısını paylaştı.

İlkokul mezuniyetinde babasıyla çekildiği fotoğrafını büyük bir mutlulukla paylaşan oyuncu, 'Beşinci sınıf mezuniyetim. Ayağımda mus çorap var, kendimi balerin sanıyorum. Ama dizlerim o kadar kara ve yara bere ki çoraptan bile görünüyor. O kahküllerim, mezuniyetim için kesilmişti. Fön filan çektirmiştim. Offf büyük heyecan! Ellerimin, babamın ellerinin arasında kaybolduğunu bir de yakama Galatasaray rozetini taktığımı hatırlıyorum.' notunu ekledi.

Bebekliğinden fotoğraflar da paylaşan Korel, kendisiyle dalga geçtiği, 'Anneannemin evi. Bu koltuklar hala duruyor. Tipim için yorumum yok. Canım ailem iyi insanlarmış. Acaba erkek mi istiyorlardı? Japon'muşum onu anladım da bu güzel hafif (!) tombul kız bebeğe neden mavi eşofman? 'Rönk cönsöyötçülüğü yapma Börgözar.' ifadelerini kullandı.

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi İstanbul Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu olan Korel, sahneye çıktığı anlardan bir fotoğrafını, 'Ve tabii ki dayanamayıp kendimi yine sahneye atıp orgu kapmışım.' notuyla paylaştı.

Ünlü sanatçı Haluk Bilginer sosyal medyayı salladı!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü sanatçı Haluk Bilginer sosyal medyayı salladı!

BİR YORUM YAPIN 0