Amber Heard eski kocası Johnny Depp'e 10 milyon dolarlık tazminatı ödeyemiyor

Yaklaşık bir yıl süren Johnny Depp ve Amber Heard evliliği boşanmayla bitti. Ancak Heard, medya üzerinden Depp hakkında şiddet iddialarında bulunup kamuoyunu lehine kullandı. Bunun akabinde Depp birçok projeden çıkarıldı. 6 yıllık yaşadığı düşüş ardından adını temize çıkarmak için harekete geçti. Bu kez Depp Heard'e karşı açtığı davayı kazandı.

Johnny Depp ve Amber Heard arasındaki itibar zedeleme davası nihayet son buldu. Yaklaşık bir aydır basına açık bir şekilde yapılan davayı Depp kazandı. Mahkeme elde edilen kanıt ve dinledikleri tanıklar karşısında Heard'ın Depp hakkında basını kullanarak bir karalama kampanyası başlattığını anladı. Heard'in şiddet davasında sunduğu tüm kanıtların ise daha detaylı araştırılması akabinde sahte olduğu ortaya çıkarıldı. Johnny'nin projelerden çıkarılması ise en çok hayranlarını çıldırttı.

Johnny DeppİLİŞKİLİ HABERJohnny Depp'e 10 milyon dolar ödemesi gereken Amber Heard beş parasız kaldı!

davayı kaybeden heardın salondan çıktığı an

davayı kaybeden heardın salondan çıktığı an

Bunun üzerine kamuoyunun desteğiyle ortaya atılan tüm iddiaların yalan olduğu öğrenildi. Jüri Johnny haklı buldu. Depp, Amber'e 2 milyon dolar psikoloji tazminatı ödeyecek. Heard ise Depp'e 10 milyon dolar tazminat ödeyecek. Sosyal medya da Depp'in hayranları ise "Disney ve Heard" bu davayı kaybetti. Şeklinde yorumlarda bulunmuştu. Bunun üzerine Amber'e verilen teklifler geri çekildi.

10 MİLYON DOLARI ÖDEYEMİYOR!

Eski eşine karşı tazminat ödemek için harekete geçen Heard, yeni iş arayışlarına girdiği iddia edildi. Mal varlığı bulunmayan Heard, kitap yazarak gelir elde etmeyi hedefliyor. Öte yandan 10 milyon doları ödememek için dava üstüne dava açmaya çalışıyor. Bu kez de avukatları aracılığıyla mahkemeye başvuran Heard, temyize başvurdu. 

Johnny Depp ve Amber HeardİLİŞKİLİ HABERJohnny Depp ve Amber Heard'ın olaylı davasında şoke eden Türkiye detayı!

DAVA SÜRECİNDE NELER YAŞANMIŞTI!

İŞTE O GÖRÜNTÜLER;

JOHNNY DEPP'İN FOTOĞRAFLARI!

Johnny Depp, Amber'in basını 'kadına şiddet' kelimeleriyle etkisi altına aldığından dolayı itibarının zedelendiği yer aldığı projelerin iptal edilmesine neden olduğunu belirtti.

johnny depp

johnny depp

Amber'in kamuoyunu eline alması nedeniyle birçok işinden olduğunu belirten Depp'in karşılıklı bir tartışma yaşadıklarını tek taraflı anlatılan şiddetin olmadığını söyledi. 

johnny depp

johnny depp

DAVAYA ÜNLÜLERDE DAHİL OLDU!

Pandemiden dolayı devamlı olarak ertelenen Johnny Depp ve Amber Heard arasındaki davalar ABD'nin Virginia eyaletinde görülmeye başlayacak. Davaların ayrıntıları basına sızdı. Birbirlerine ağır iftiralarda bulunan ikili dava için tanık listesi oluşturdu. Amber'in tanık listesinde Elon Musk ve James Franco yer alırken Johnny'in tanık listesinde Paul Bettany yer aldı. 

amber heard ve johnny depp

amber heard ve johnny depp

İTİBAR SAVAŞINI JOHNNY KAZANDI!

İtibar savaşını Johnny Depp kazandı. Boşandığı eşi Amber Heard'in şiddet davası yalan çıktı. Depp'ten tazminat alan Heard bağış yapacağını iddia etmişti. Bu durumun peşini bırakmayan Depp'in ünlü oyuncunun bağış yapmadığını herhangi bir belge olmadığını araştırdı. Yapılan araştırmalar doğru çıktı. Heard kamuoyunun dikkatini çekmek için yaptığı durumun sonrası aldığı tazminatı bağışlamadı. 3.5 milyon doları alan oyuncunun tüm yaptıklarının reklam olduğu söylendi. 

2016 yılında amber heard şiddet gördüğünü iddia ederek boşanma davası açmıştı

2016 yılında amber heard şiddet gördüğünü iddia ederek boşanma davası açmıştı

ŞİDDET DAVASINDA ŞOKE EDEN GELİŞME!

Johnny Depp'in kendisine şiddet uyguladığını iddia eden Amber Heard'e avukatlardan jet yalanlama geldi. Heard'in her şeyi kurguladığı ve mağduru oynadığını iddia eden avukatlara poliste yaptığı incelemelerle destek verdi. Heard'ın yalan attığı ortaya çıkarılırsa hapis cezasına mahkum edileceği belirtildi. Şimdi polisin raporu tamamlayıp mahkemeye sunması bekleniyor.

bu kez amber heard suçlanıyor

bu kez amber heard suçlanıyor

Daily Mail gazetesinin haberine göre Johnny Depp'ten şiddet gördüğü için boşanma davası açan Amber Heard, tazminat olarak talep ettiği 7 milyon dolarlık tazminatı bir hastaneye bağışlayacağını söylemişti.

AMBER'İN BAĞIŞ YALANI!

34 yaşındaki Hollywood yıldızı 2016 yılında boşandığı Depp'ten aldığı 7 milyon dolardan 3,5 milyonunu Los Angles'teki çocuk hastanesine bağışlayacaktı.

geçtiğimiz günlerde alışveriş yaparken görüntülendi

geçtiğimiz günlerde alışveriş yaparken görüntülendi

Ancak ortaya çıkan belgelerde 100 bin dolar dışında herhangi bir bağış yapılmadığı iddia edildi. Depp'in avukatları bağış haberinin gösteri olduğunu söyledi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çiftinden sevindiren haber: Karan'a kardeş geliyor! 

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves fragmanı yayınlandı!

İLİŞKİLİ HABER

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves fragmanı yayınlandı!

BİR YORUM YAPIN 1

Deli dumrul 1 yıl önce

aç gözlü nankör kadınlar var işte en bariz örneği. ava giderken avlanmış çoook güzel olmuş.Jony üzerinden pirim yapmaya kalkışan parazit